S-au pus în vânzare biletele pentru Warcraft. Începutul!

Cu un click pe butonul „Cumpără bilet!” de mai jos, vă asigurați locul în sală la avanpremiera de pe 3 iunie, din cinematografele Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City) și Movieplex Cinema Plaza (Plaza Romania, Bucureşti)

Biletele pentru evenimentul cinematografic al lunii iunie, Warcraft. Începutul, s-au pus în vânzare!  Toate biletele cumpărate pentru spectacolele din perioada 3-19 iunie intră într-o promoție specială la cinematografele participante - Grand Cinema & More Băneasa (varianta 3D, Dolby Atmos) şi Movieplex Cinema (3D): la fiecare bilet cumpărat veți primi un card-cadou cu care veți putea activa jocul World of Warcraft pe contul de Battle.net, primind astfel acces la jocul de bază plus expansion pack-uri.

Promoția este valabilă și pentru biletele achiziționate de pe cinemagia.ro. Solicitați plasatorului/reprezentantului din cinematograf cardul-cadou în momentul validării biletului la checkpointul Cinemagia.  Această promoţie este valabilă în limita stocului disponibil. Codurile vor fi valabile pentru conturile Battle.net fără altă activare sau abonament World of Warcraft anterioară. Activarea codului va putea fi realizată până la 1 august 2016.

Warcraft. Începutul are premiera pe 10 iunie, dar și o avanpremieră specială, cu o săptămână înainte, pe 3 iunie 2016.

Warcraft. Începutul prezintă o aventură eroică despre un conflict între două lumi care se ciocnesc, bazată pe fenomenul global care este jocul video creat de Blizzard Entertainment.

Tărâmul magic Azeroth se află în prag de război când civilizația care îl populează se înfruntă cu cea mai temută rasă de invadatori: războinicii Orci, care fug din lumea lor aflată pe moarte, pentru a coloniza o altă lume.

Când se deschide portalul care leagă cele două lumi, o armată e pusă față în față cu distrugerea, și cealaltă, cu extincția. Aflați în tabere opuse, doi eroi se vor înfrunta într-o bătălie care va decide soarta familiei, poporului și căminului lor.

Așa începe o poveste epopeică despre putere și sacrificiu, în care războiul are multe fețe, și unde fiecare luptă pentru ceva.

Regizat de Duncan Jones (Moon, Source Code) după un scenariu scris de Charles Leavitt și Duncan Jones, filmul îi are ca protagoniști pe Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky și Daniel Wu.

Filme