Săraca Jamie Lee Curtis! Cum şi-a pus în cap fanii Marvel...

Comentariile actriţei la adresa Marvel au provocat furia fanilor filmelor cu supereroi

În loc să se concentreze la filmările la continuarea Freaky Friday, actriţa Jamie Lee Curtis face acum curat pe net după ce a răspuns prea onest la o întrebare răutăcioasă a MTV. Întrebată în ce fază este acum franciza Marvel, actriţa nu s-a gândit prea mult şi a răspuns franc: "una proastă". Reamintim că Universul Cinematografic Marvel (MCU), unica franciză din istorie care a depăşit 30 de miliarde de dolari încasări, îşi împarte filmele în faze, cea de-a cincea încheindu-se la anul cu Thunderbolts*.

Nu este prima oară când Jamie Lee Curtis face comentarii riscante la adresa MCU. În timp ce îşi promova anul trecut superhitul Everything Everywhere All at Once, actriţa a făcut comparaţii dezavantajante cu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ambele producţii având conceptul de multivers drept premisă. Evident, actriţa nu dorea decât să-şi promoveze filmul, dar fanii Marvel au considerat că aruncă săgeţi otrăvite spre franciza lor preferată.

Reacţiile virulente după aceste două "contre" cu Marvel au determinat-o pe Jamie Lee Curtis să pună piciorul în prag pe reţelele de socializare şi să promită că va înceta cu astfel de luări de poziţie. "Comentariile mele la adresa Marvel au fost stupide", a scris actriţa, continuând că a ridicat steagul alb şi că l-a contactat pe şeful Marvel, Kevin Feige, pentru a termina o dată pentru totdeauna cu această neînţelegere.

Amuzant este faptul că în acest "conflict" şi-a băgat coada şi Deadpool. "Adică acum trebuie să-şi ceară scuze toţi ăia care au făcut Marvel cu ou şi cu oţet după Endgame?", a întrebat Ryan Reynolds pe Twitter/X. Unul dintre cele mai amuzante aspecte la Deadpool & Wolverine este că ironizează din plin (şi de o mie de ori mai brutal decât Curtis) viziunea Marvel.

Foto: Jamie Lee Curtis în Halloween Ends. Sursa foto: Hepta.

Filme
Persoane