Şase cupluri urmărite!

The Adjustment Bureau/Gardienii destinului se lansează vineri pe ecranele din România şi ni-i arată în rolurile principale pe Matt Damon şi Emily Blunt. Cei doi actori vor fi nevoiţi să înceapă o cursă contracronometru împotriva destinului pentru a-şi proteja relaţia de dragoste, iar acest detaliu din sinopsis ne-a făcut să căutăm şi alte cupluri cu aceeaşi problemă.

Iată mai jos câteva dintre cele mai cunoscute filme în care un el şi o ea sunt în stare de orice pentru a rămâne în viaţă sau pentru a rămâne unul cu celălalt. Titlurile de mai jos acoperă cam toate genurile, de la filme de dragoste la comedii de acţiune, în listă aflându-se şi două dintre cele mai violente şi controversate titluri ale tuturor timpurilor.

Spune-ne care este preferatul tău şi dă-ne alte exemple de filme în care cei doi eroi au multe de îndurat înainte de a-şi găsi liniştea (orice ar însemna acest cuvânt).

The Adjustment Bureau/Gardienii destinului

Probabil cea mai plăcută surpriză de anul acesta (la acelaşi capitol se înscrie Tangled/O poveste încâlcită), Gardienii destinului reuşeşte să fie film de dragoste, de acţiune şi SF în acelaşi timp fără să eşueze în niciuna dintre direcţii. Urmăriţii sunt Matt Damon şi Emily Blunt în rolurile lui David şi Elise, un politician şi o dansatoare a căror dragoste încurcă "planul" destinului, prin urmare acţiunile lor cer o ajustare din partea unei misterioase organizaţii ce dă şi titlul românesc al filmului. Chimia dintre Damon şi Blunt este perfectă, iar subiectul predestinării îţi va ridica suficiente semne de întrebare pentru ca producţia semnată George Nolfi să te ţină atent timp de două ore şi să-ţi rămână în memorie şi ceva timp după ce te ridici de pe scaunul de cinema.