Sauron provoacă prăpăd în noul trailer The Rings of Power

Sezonul al doilea ni-l arată pe celebrul villain sub înfăţişarea Annatar

La sfârşitul sezonului întâi din The Lord of the Rings: The Rings of Power, nu puţini fani ai universului Stăpânul inelelor s-au întrebat dacă nu cumva receptarea a fost subminată de discuţii complet exterioare serialului Amazon (elfi mulatri, gnomi şi hobiţi afroamericani etc.). Poate că serialul nu a avut influenţa şi nici primirea entuziastă a seriei lui Peter Jackson, pe care mulţi o consideră cea mai bună serie fantasy din toate timpurile, dar a explorat atent şi inventiv lumea imaginată de Tolkien, lărgind mitologia atât de familiară.

Pe 29 august se lansează un al doilea sezon de opt episoade şi poate că showrunner-ii J. D. Payne şi Patrick McKay au aplecat urechea şi la doleanţele fanilor. Promisiunea că noul sezon va oferi scene de luptă comparabile cu cele din trilogia originală pare să fie respectată: trailerul este plin de secvenţe sângeroase ce sugerează că pacea a fost complet distrusă în Pământul de Mijloc şi că restaurarea echilibrului între bine şi rău va cere extraordinare sacrificii.

Actorul australian Charlie Vickers se întoarce în rolul lui Sauron, acum sub înfăţişarea folosită de acesta pentru a-i manipula pe elfi. Annatar ("Stăpânul darurilor") este numele folosit de Tolkien, un nume în deplin sincron cu "Stăpânul inelelor". Evident, darurile pe care le oferă Annatar/Sauron sunt otrăvite, unicul său scop fiind acela de a corupe şi de a-şi găsi aliaţi care să-l ajute în misiunea de o obţine puterea supremă...

Sezonul secund va lansa câte un episod pe săptămână, ultimul fiind programat pentru 17 octombrie.

Filme
Persoane