Scarlett Johansson, despre filmul Black Widow: „Trebuie să fie ceva total diferit de restul producţiilor de origine”

Actriţa a vorbit pentru prima dată despre proiect şi are propria viziune asupra direcţiei în care ar trebui să se încadreze filmul

Filmul Black Widow se îndreaptă spre producţie. Este, ce-i drept, într-o fază preliminară, în care se caută încă povestea potrivită, însă primul pas a fost deja făcut, scrie Variety.com, prin angajarea scenaristei Jac Schaeffer. Interpreta lui Black Widow în filmele Marvel, Scarlett Johansson, a vorbit pentru prima dată despre proiect într-un interviu cu Variety şi are propria viziune asupra direcţiei în care ar trebui să se încadreze filmul.

„Mi-ar plăcea ca filmul să fie realizat în împrejurările potrivite. Sunt atât de multe posibilităţi de a explora trecutul ei [al lui Black Widow, n.red.]. Are o poveste de origine atât de bogată! Sunt mai multe direcţii în care o poate lua acţiunea. Putem, printre altele, să mergem în Rusia, pentru a descrie programul Black Widow. Putem explora ce s-a întâmplat cu personajul meu după ce grupul Răzbunătorilor se destramă. Şi cred că filmul trebuie să aibă ceva care să îl diferenţieze de restul producţiilor de sine stătătoare cu astfel de eroi. Iar dacă fanii şi l-au dorit atât de mult, se va face”, a comentat actriţa.

Johansson se va întâlni luna viitoare cu Schaeffer pentru a discuta posibilul scenariu. Actriţa a fost consultată de Marvel şi în alegerea scenaristului. 

Persoane