Scenaristică, scriere creativă, fotografie. Toate școlile de vară de la Fundația Calea Victoriei

Serile de vară sunt, la Fundația Calea Victoriei, interactive, pline de informații smart și de oameni simpatici

Începutul verii înseamnă lansarea Școlilor de Vară la Fundația Calea Victoriei din centrul capitalei. În fiecare săptămână, timp de cinci zile, noi  subiecte de interes vor fi prezentate cursanților - Stil vestimentar, desen, scriere creativă, filozofie, design interior, fotografie, comunicare și multe altele.

Serile  de vară sunt, la Fundația Calea Victoriei, interactive, pline de informații smart și de oameni simpatici. Fă un upgrade vara asta și dedică-ți timpul unor activități memorabile!

Iată oferta integrală de cursuri:

Săptămâna 24 – 30 iunie:


Săptămâna 1 – 7 iulie:


Săptămâna 8 – 14 iulie:


Săptămâna 15 – 21 iulie:


Săptămâna 22 – 28 iulie:


Săptămâna 29 iulie – 4 august:

 

Toate cursurile au loc la sediul fundației – str. C. A. Rosetti 47, et. 1, în centrul Bucureștiului, aproape de Romană și Universitate. Ca să te înscrii la cursuri, trimite un mail pe contact@victoriei.ro și spune ce ai ales. Fii rapid, locurile sunt limitate.

„Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente cultural și interactive. De peste 11 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați”, spun reprezentanții fundației.

„Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizeazăevenimenteleculturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori”, adaugă reprezentanții Fundației Calea Victoriei.