Netflix
×
Utilizator
×

Scenaristul lui Die Hard lucrează la serialul Assassin's Creed

Noul serial face parte dintr-un deal între Netflix și Ubisoft

Seria de jocuri video Assassin’s Creed a vândut până acum peste 155 milioane de copii. Nu e o surpriză că Netflix vrea să abordeze seria de acțiune-aventură, deși lungmetrajul Assassin’s Creed: Codul Asasinului (2016) a fost un eșec. Streamer-ul încearcă să se asigure că are parte de un hit cu noua serie de acțiune și aventură, numind un scenarist favorit al fanilor.

Variety scrie că Jeb Stuart s-a alăturat serialului Assassin’s Creed de la Netflix. Stuart este celebru pentru semnarea unor blockbustere precum Die Hard, Another 48 Hrs. și The Fugitive. De curând, a semnat serialul Netflix Vikings: Valhalla, o continuare a serialului Vikings de la History Channel.

Noul serial face parte dintr-un deal între Netflix și Ubisoft. Cele două firme s-au unit pentru a dezvolta conținut inspirat din unele dintre cele mai de succes serii de jocuri video. Streamer-ul anunța de curând că a comandat un anime inspirat de serialul Far Cry și Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. De asemenea, este în cărți și un serial anime Splinter Cell.

 

 

Filme
Persoane