Se deschide cinema-ul cu cel mai larg ecran din ţară!

Grand Cinema Digiplex are fotolii ajustabile şi ecrane-gigant cu sisteme digitale de sunet surround

Cel mai mare cinematograf complet digitalizat din ţară, Grand Cinema Digiplex, cu o capacitate de 2.600 locuri de vizionare, îşi va deschide porţile pentru public vineri, 23 septembrie 2011, la Bucureşti. Noul cinematograf se află în Zona Comercială Băneasa, iar accesul se va face pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Grand Cinema Digiplex este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiecţie digitală, cele 13 ecrane fiind adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate. O altă premieră adusă pe piaţa românească de Grand Cinema Digiplex sunt cele două ecrane gigantice asistate de sisteme digitale de sunet surround. Grand Ultra şi Grand Epika sunt două săli cu ecrane de mari dimensiuni, iar sălile VIP Grand Studios au facilităţi şi design premium. Grand Cinema Digiplex este primul cinematograf din România cu fotolii ajustabile, care asigură cel mai înalt nivel de confort existent în timpul vizionării. Grand Cinema Digiplex este o investiţie de 19 milioane de euro, şi acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp.

Cea mai nouă tehnologie

Sala Grand Ultra, cu o capacitate de 500 de locuri, este destinată celor care caută cea mai impresionantă, captivantă şi copleşitoare experienţă cinematografică. Sala are cel mai larg ecran din ţară şi sistemul de sunet IOSONO, o reţea de difuzoare speciale controlate de un software dedicat, capabilă să recreeze ambianţa acustică multidimensională a realităţii. IOSONO este cel mai complex şi avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuală şi este o premieră în România. Sala Grand Ultra oferă un nivel unic de confort şi design. O atenţie specială a fost dedicată fotoliilor şi finisajelor, inclusiv ecranului de tip „silver screen”, care le permite spectatorilor să se bucure de o imagine excepţională, datorită texturii speciale a ecranului. Grand Ultra oferă o experienţă cinematografică unică, se explică într-un comunicat remis Cinemagia.

Dincolo de cinema

Pe lângă experienţa de vârf oferită, Grand Cinema Digiplex se evidenţiază prin arhitectură şi prin tehnologia care permit găzduirea de expoziţii, spectacole, lansări de produse şi conferinţe de presă. Pentru prima dată în România, Grand Cinema Digiplex prezintă Grand Epika vedeta cinematografului, o sală cu 500 de locuri care încorporează facilităţi precum scaunele ajustabile, care fac loc unor momente speciale: prezentări de modă, concerte, spectacole, stand-up comedy şi multe altele. De la echipamentele de conferinţă până la proiecţiile în direct ale unor spectacole organizate în locaţii aflate la distanţă, Grand Epika transformă Grand Cinema Digiplex într-un amplasament de clasă pentru evenimente şi divertisment multimedia, un loc unic prin tehnologia disponibilă şi multifuncţionalitatea sa. Experienţa premium este completată de Eye-Fi Café Bar, un spaţiu intim unde pot fi savurate în linişte băuturi şi gustări, precum şi un spaţios şi modern foaier care include sala de expoziţii IMAGIKA, unde vor avea loc lansări de filme şi unde artiştii vor fi invitaţi să îşi expună lucrările.

Servicii premium

Sălile VIP Grand Studios au un design modern, servicii de primire, garderobă, un bar şi lounge separat, precum şi fotolii şi canapele ajustabile şi ultra-confortabile recreând comfortul propriului cămin înglobate sub conceptul „living room”. Sălile Grand Studios le asigură o vizionare premium vizitatorilor dornici să savureze plăcerea cinematografului total.

Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments, a declarat: “Acest cinematograf digital inovator este extraordinar nu doar pentru noi, ci şi pentru comunitate, la fel pentru oraş, dar şi pentru întreaga industrie cinematografică din România. Credem că acest proiect deschide calea pentru viitorul cinematografiei, prin faptul că încurajează distribuitorii de film şi studiourile să furnizeze mai multe filme pentru piaţa românească. Pe lângă filme, conexiunile prin satelit ne permit să oferim conţinut nou, de la muzică, sport, la spectacole de comedie, care împreună alcătuiesc Grand Cinema Digiplex, cea mai importantă destinaţie de divertisment şi petrecere a timpului liber din oraş.”

Mai mult, Grand Cinema Digiplex le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege “locuri premium” în fiecare sală. Aceste fotolii oferă un nivel adiţional de confort şi spaţiu suplimentar pentru picioare. Alte inovaţii sunt automatele de vânzare a biletelor aflate în Băneasa Shopping City, unde cinefilii îşi vor putea cumpăra biletele chiar în timp ce îşi fac cumpărăturile sau iau masa.

Ali Ergun Ergen, CEO al Băneasa Developments, a declarat: “Aşteptăm pe toată lumea pe 23 septembrie în superbul nostru cinematograf aflat în acest prestigios loc, Băneasa Shopping City, care atrage peste 18 milioane de vizitatori anual. Grand Cinema Digiplex s-a angajat să-i ofere ceva special fiecărui vizitator, prin extinsa varietate de opţiuni şi experienţe cinematografice. Vom crea un mediu special pentru toţi clienţii Grand Cinema Digiplex, care se vor putea relaxa şi vor putea savura filmul dorit la un nivel de confort neegalat până acum în România.” Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.grandcinemadigiplex.com

Galerie poze