Se întoarce Kevin Costner în Yellowstone?

Actorul spune că revenirea sa la cea de-a doua parte a sezonului 5 se va întâmpla "doar în anumite condiţii"

ACTUALIZARE 2: Este oficial, Kevin Costner NU va reveni la Yellowstone, conform unui clip postat joi noaptea pe conturile de social media ale actorului.
ACTUALIZARE: Ultimele șase episoade ale serialului vor fi disponibile în România cu începere din 14 noiembrie.

Fenomenul care a ajuns la un total global de 100 de milioane de spectatori (conform producătorilor citaţi de Deadline) şi-a dublat scenele dramatice de pe ecran cu cele din culise. La jumătatea filmărilor celui de-al cincilea sezon, Kevin Costner, interpretul patriarhului John Dutton, şi-a dat seama că urmează o pauză neanunţată de 14 luni. "Aş fi putut face o mulţime de lucruri în acel timp, dar nu mi-a spus nimeni că urmează această pauză", a spus actorul pentru revista People, citat de Deadline.

Zvonurile despre un eventual conflict între actor şi producătorii de la Paramount Network i-au luat pe nepregătite pe fanii pentru care John Dutton este centrul poveştii (în opinia noastră este villain-ul, de fapt). Asaltat de reacţii, Kevin Costner a preferat să nu comenteze despărţirea lui de Yellowstone. "Am citit toate articolele şi am fost dezamăgit că nimeni din partea lor (n. r. - Paramount Netowrks) nu a catadicsit să spună public câte am făcut pentru serial". Actorul acceptase iniţial să apară într-un sezon şi într-un lungmetraj Yellowstone, sfârşind prin a apărea în cinci sezoane.

"Cred că ar fi interesant să mă întorc şi să duc până la capăt mitologia acestei familii moderne. Acest lucru se va întâmpla numai dacă sunt de acord cu toate condiţiile", a mai spus actorul. A doua parte a celui de-al cincilea sezon Yellowstone se filmează chiar acum, premiera globală a ultimelor şase episoade fiind anunţată pentru luna noiembrie. În România Yellowstone se poate vedea pe Netflix (primele două sezoane) şi pe SkyShowtime (toate sezoanele deja lansate).

Filme
Persoane