Se pregăteşte Frozen 2? Nu încă, spune vicepreşedintele Disney Animation

În noiembrie, studioul lansează animaţia de acţiune Big Hero 6, bazată pe benzile desenate Marvel

Succesul uriaş la box-office al Regatului de Gheaţă, ultima animaţie Disney  - a avut încasări de 914 milioane de dolari în toată lumea la un buget de 150 de milioane - ar justifica fără doar şi poate o continuare a aventurilor din regatul Arrendelle, aflat sub conducerea Elsei, Crăiasa Zăpezii şi a Annei, sora sa cea iubitoare.

Iată însă că sequel-ul se lasă aşteptat. Momentan, nu există planuri pentru  a dezvolta o continuare, lucru confirmat pentru The Hollywood Reporter de către vice-preşedintele şi managerul general al Disney Animation, Andrew Millstein.

„Deocamdată nu există pe planşele de desen nici un fel de schiţă a lui Frozen 2. Ar putea fi? Cu siguranţă. Însă nu ne facem planurile bazându-ne pe o idee predeterminată”, a declarat acesta.

Între timp, studioul lansează în noiembrie animaţia de acţiune Big Hero 6 – despre un grup de şase supereroi recrutaţi de Guvern pentru a proteja naţiunea. Chiar dacă aparţine universului Marvel şi a fost realizată în colaborare cu studiourile Marvel, Millstein susţine că producţia aparţine mai mult diviziei Disney.

Filme