Sebastian Stan devine Donald Trump: iată trailerul The Apprentice!

Actorul de origine română se metamorfozează într-un tânăr Trump flămând de putere

După un debut mondial în cadrul festivalului de la Cannes, de unde Cinemagia a publicat o cronică la cald, The Apprentice se pregăteşte de premiera extinsă din 18 octombrie, când filmul va putea fi văzut şi în România, cu lansarea unui prim trailer. Pentru români, filmul biografic este important şi pentru că îi oferă lui Sebastian Stan, cel mai proeminent actor de origine română de la Hollywood, rolul carierei şi o distanţare categorică de franciza care l-a făcut celebru, Universul Cinematografic Marvel.

Interesant este şi faptul că Maria Bakalova, actriţa din Bulgaria devenită celebră peste noapte după apariţia sa în Borat 2, care i-a adus şi o nominalizare la Oscarul pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar, are parte de vizibilul rol al Ivanei Trump. În acelaşi timp, Jeremy Strong, cunoscut mai ales pentru excelenta sa interpretare din superhitul HBO Succession, îl interpretează pe Roy Cohn, un influent şi controversat avocat care îl ia pe tânărul Trump sub aripa sa.

Acţiunea din film are loc în anii '70 şi '80, când un tânăr Donald Trump este gata de orice pentru a parveni şi pentru a-şi face loc în elita financiară a New York-ului. Cinemagia îşi aminteşte de un interviu al lui Trump de acum câteva decenii, când mogulul spune că "începutul a fost foarte greu, pentru că tata mi-a împrumutat doar două milioane de dolari" pentru fondarea primei companii. The Apprentice este cu atât mai relevant în contextul în care Donald Trump candidează din nou la preşedinţia Statelor Unite.

Filme
Persoane