Sequel-ul lui Black Panther va avea același regizor. Când va începe producția

Primul film Black Panther a obținut 1,3 miliarde de dolari la box office-ul internațional

Surse ale TheHollywoodReporter.com l-au confirmat la cârma lui Black Panther 2 pe Ryan Coogler, cineastul care s-a ocupat și de regia primului film și care a acceptat fără probleme să se ocupe și de continuare.

Tot Coogler se va ocupa și de scenariul peliculei Marvel, pe care va trebui să îl livreze în prima parte a lui 2019, pentru ca producția filmului să înceapă spre finalul anului viitor – cel mai târziu începutul lui 2020.

Marvel urmează să anunțe filmul în calendarul lansărilor sale, din care titlul cel mai îndepărtat confirmat până acum (cu dată de lansare stabilită – 5 iulie 2019) este Spider-Man: Far From Home.

Avengers 4 se va lansa pe 3 mai, iar Captain Marvel pe 8 martie, anul viitor, însă pentru 2020, deși studiul a anunțat trei filme, titlurile acestora nu au fost meționate (Guardians of the Galaxy 3 ar fi trebuit să fie unul dintre ele, însă producția acestuia este incertă de la plecarea lui James Gunn).

Primul film Black Panther s-a lansat în luna februarie și a strâns 1,3 miliarde de dolari la box office-ul internațional. De atunci, fanii au fost nerăbdători să afle detalii despre continuare, însă Marvel nu și-a dorit să ajungă la public niciunul dintre planurile sale legate de sequel.

Filme
Persoane