Netflix
×
Utilizator
×

Seria manga japoneză Berserk vine pe Netflix începând de pe 1 decembrie

Toate cele 25 de episoade ale poveștii manga din 1997 vor fi disponibile

Seria manga japoneză Berserk, scrisă și ilustrată de Kentaro Miura, amplasată într-o lume fantastică întunecată, inspirată de Europa medievală, va fi disponibilă pe Netflix de la începutul lui decembrie, scrie engadget.com.

Povestea se concentrează pe personajele Guts, un spadasin singuratic, și - respectiv - pe Griffith, liderul unei trupe de mercenari numită „Trupa șoimului”.

Berserk, manga cu durată lungă ce a combinat fantasy-ul cu violența, revine - așadar - pe micul ecran. Originalul din 1997, cu 25 de episoade, regizat de Naohito Takahashi, este un anime sumbru si destul de brutal, care apărea la vreo opt ani după ce manga-ul inițial apăruse în revista Young Animal.

Seria surprinde firul narativ din Golden Age, perioada în care Guts s-a alăturat Band of the Hawk, întâlnindu-se cu celelalte personaje principale, Griffith și Casca.

De către unii fani, această abordare este considerată cea mai bună, și se crede că Berserk ar fi inspirat sau influențat hit-uri importante precum Fullmetal Alchemist și Attack on Titan.

Serviciul de streaming Netflix a achiziționat drepturile asupra seriei, împreună cu cele pentru Parasyte, Monster și pentru alte anime-uri, scrie engadget.com.

Citește și alte articole din aceeași secțiune:

Vezi alte noutăți în secțiunea Netflix de pe Cinemagia

Filme