Netflix
×
Utilizator
×

Serialul fenomen „Lacrimi la Marea Neagră” va începe pe 9 septembrie la Kanal D

Va fi difuzat cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00

Serialul turcesc de succes Lacrimi la Marea Neagră, o adevărată revelație pentru piața genului, care a înregistrat audiențe record în Turcia, încă de la primele difuzări, ajunge în România, pe micile ecrane, la Kanal D, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Din 9 septembrie, producția turcească va fi difuzată cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, începând cu ora 20:00.

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră” aduce în atenția telespectatorilor o realitate cumplită, în care publicul din România va identifica o problemă spinoasă a societății românești actuale: violență domestică. Personajul central, Nefes (interpretată de Irem Helvacioglu), este o tânără care luptă să-și recapete libertatea dintr-o relație plină de violență și să depășească traumele psihice provocate de aceasta, se mai vede în comunicat.

Serialul debutează cu povestea zbuciumată de viață a eroinei Nefes, obligată să fie soția lui Vedat, interpretat de Mehmet Ali Nuroglu. Femeia ia decizia de a ieși din sfera violenței soțului manifestată asupra ei și a fiului lor. Fiecare încercare de evadare din calvarul prin care trece aceasta nu are succes până când îl întâlnește pe Tahir Kaleli, interpretat de Ulas Tuna Astepe, fiul unei familii conservatoare. Viața lui Tahir și a lui Nefes se va schimba pentru totdeauna, odată cu prima lor întâlnire...

Nu pierdeți din 9 septembrie, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, „Lacrimi la Marea Neagră”, un serial care va emoționa profund prin subiectul extrem de sensibil și actual, va cuceri milioanele de privitori prin scenariu credibil, jocul actorilor și, nu în ultimul rând, prin frumusețea unui peisaj sălbatic și familiar totodată.

Galerie poze
Persoane