Serialul Punisher va fi cea mai sumbră şi mai brutală parte a Universului Cinematografic Marvel

Căutând răzbunare pentru moartea soţiei şi copiilor săi, ucişi într-o reglare de conturi dintre trei bande, Frank îi urmăreşte unul câte unul pe cei vinovaţi, executându-i cu arsenalul său de arme de mare calibru

O mare parte a ceea ce a făcut ca personajul Frank Castle/The Punisher (Jon Bernthal) să funcţioneaze cu brio în al doilea sezon din Daredevil a fost faptul că reprezenta duşmanul arhetipal, dezaxat, contraponderea întunecată a eroului. Deşi în Daredevil Punisher era numai un personaj secundar, părţi din povestea lui tragică au fost elucidate în timpul sezonului.

Căutând răzbunare pentru moartea soţiei şi copiilor săi, ucişi într-o reglare de conturi dintre trei bande, Frank îi urmăreşte unul câte unul pe cei vinovaţi, executându-i cu arsenalul său de arme de mare calibru. Maniera ultra-violentă de a face dreptate a lui Punisher îi atrage atenţia lui Daredevil. Cei doi încep un joc al şoarecelui cu pisica, unul care îi aduce într-un mod straniu împreună.

Atunci când serialul Punisher va avea premiera toamna aceasta, pe Netflix, Frank Castle are şansa lui de a deveni ultrapopular, însă actorul care îl interpretează, Jon Bernthal, a spus clar că de data aceasta vorbim despre un atlfel de erou decât a declarat până acum Netflix şi Marvel, conform unui articol publicat de io9.gizmodo.com.

Pe măsură ce serialul Punisher începe, Frank relatează că răzbunarea despre care credea că a avut parte în Daredevil nu a fost suficientă să dea vieţii lui un sens.

Jon Bernthal: Sezonul e tot mai întunecat şi, pe măsură ce progresează, devine tot mai sumbru şi tot mai visceral. Începe o călătorie care îl surprinde pe Frank devenind tot mai uman iar apoi închizându-se tot mai mult şi revenind la ceea ce ştia să facă mai bine, construind o lume de singurătate, întuneric şi distrugere. Lumea aceasta devine pe-atât de întunecată şi brutală pe cât poate fi lumea Marvel.

Bernthal a subliniat grija la detalii cu care s-a pregătit pentru rol, respectând comunitatea veteranilor de război care, ca şi Frank, se luptă cu consecinţele mentale ale războiului.

Filme
Persoane