Sneak Peek ce dezvăluie dedesubturile episodului doi din al doilea sezon No Limit

Sezonul doi din serialul poliţist No Limit se difuzează pe postul AXN în fiecare joi, de la ora 22

Cel de-al doilea sezon al serialului No limit se difuzeaza pe AXN, cu Vincent Elbaz în rol principal. Cinemagia vă pune la dispoziţie un sneak peek pentru episodul cu numărul doi al celui de-al doilea sezon, cum se difuzează seara aceasta de la ora 22.

Luc Besson se aventurează din nou în lumea plină de adrenalină a agenţilor, serialul No Limit fiind - alături de Transporter: The Series - incursiunea regizorului în televiziune, de data aceasta ca scenarist şi producător. În rolul central îl avem pe Vincent Libérati, jucat de Vincent Elbaz, un agent al „The General Directorate for External Security”, care suferă de o boală incurabilă. Acesta acceptă oferta unei organizaţii misterioase, care îl aduce pe teritoriul francez pentru o misiune, totul în schimbul unui tratament experimental .

Misiunea îl aduce mai aproape de fiica sa adolescentă, Lola, de fosta soţie şi de sora sa, suspicioasa poliţistă Juliette. Aruncaţi o privire pe clipul video, pentru a înţelege cum ştie să îşi facă treaba acest agent care va lupta pe parcursul episoadelor cu crima organizată din zona Rivierei franceze.