Star Wars: Episode 7 se va concentra pe personaje şi pe o combinaţie de efecte speciale şi vizuale

Detalii despre producţia anticipatului sequel au fost oferite de producătoarea Kathleen Kennedy

Vom avea parte de o continuare a lui Star Wars ce se va baza mai mult pe poveste şi personaje decât pe efectele speciale, a comunicat, prin intermediul celor de la IGN.com, Kathleen Kennedy, producătoarea mult aşteptatului Star Wars: Episode VII, în cadrul unui eveniment aniversar Star Wars desfăşurat în Essen, Germania.

„Avem o echipă extraordinară, ce poate crea efecte vizuale nemaipomenite, însă dacă nu avem şi o poveste grozavă şi personaje pe măsură, efectele nu au nicio valoare”, a spus Kennedy. Ea a menţionat apoi şi că alături de efectele vizuale nu vor lipsi din film şi cele speciale, elemente practice în crearea iluziei SF.

„Este o discuţie pe are o avem mereu în dezvoltarea lui Episode VII. Ne uităm la toate celelalte filme Star Wars şi ne facem o idee despre ceea ce s-a folosit în realizarea acestora, combinaţia dintre locaţii reale şi efectele speciale – este ceva ce tratăm cu cea mai mare seriozitate”, a spus ea.

„Au fost folosiţi modelatori, roboţi reali, s-a profitat de creaţiile pe care le poţi atinge şi pipăi. Şi vrem să ne folosim şi noi de asta în combinaţie cu efectele speciale. Ne gândim că asta va face experienţa filmului cât mai reală”, a adăugat Kennedy.

La scenariul lui Episode VII lucrează acum, după cum a declarat şi producătoarea, Larry Kasdan (Empire and Jedi), Michael Arndt (Toy Story, Little Miss Sunshine) şi Simon Kinberg. De coloana sonoră se va ocupa fostul compozitor al Star Wars (acum în vârstă de 81 de ani), John Williams. Filmările peliculei vor începe anul viitor în Marea Britanie, iar lansarea este programată pentru 2015.

 

Filme
Persoane