Stephen King, din nou ecranizat. Intră în producţie o povestire cu elemente supranaturale

„Suffer the Little Children” a fost prima dată publicată în 1972

Aflat din nou pe val datorită peliculei It, film primit cu entuziasm de critici, Stephen King este gata să bifeze încă o adaptare a operelor sale. Este vorba despre povestirea  „Suffer the Little Children", publicată în 1972.

Este povestea unei învăţătoare din ciclul primar, care ajunge să fie atrasă într-un mister întunecat, ce pare să pună stăpânire pe şcoală şi întregul oraş. Responsabili de întunecata poveste sunt copiii, care o conving că îşi pot schimba înfăţişarea şi au puteri paranormale. Pe măsură ce încearcă să descopere adevărul, află despre tot mai multe decese neobişnuite în oraş.

Regizorul peliculei este Sean Carter (a stat recent la cârma thriller-ului horror  „Keep Watching"). Tot el va adapta materialul.

Peste zece opere ale lui King au fost adaptate la Hollywood din 1976 încoace (când s-a lansat Carrie, urmat, în 1980, de The Shining). Ecranizarea cu cel mai mare succes la box office a fost The Green Mile (1999). Încasările internaţionale ale peliculei au ajuns la aproape 290 milioane de dolari. 

Filme
Persoane