Sudiourile Fox amână debutul lui Alita: Battle Angel și The Predator. Iată calendarul lansărilor

A fost stabilită și data la care va ajunge în cinematografe sequel-ul lui Murder on the Orient Express, Death on the Nile

Cele mai așteptate titluri din agenda 20th Century Fox au primit noi date de lansare. În regia lui Robert Rodriguez, Alita: Battle Angel, cu lansarea pe 20 iulie, a fost mutat spre finalul acestui an, pe 21 decembrie, când îi va avea ca rivali la box office pe Aquaman, Bumblebee și Holmes & Watson. Filmul este produs de James Cameron.

The Predator a făcut rocadă cu o altă producție a studiourilor, The Darkest Minds. Relansarea hit-ului din 1987 al lui Arnold Schwarzenegger, regizat acum de Shane Black, va ajunge în cinematografe pe 14 septembrie, cu o aproape o lună și jumătate mai târziu față de data aleasă inițial (3 august).

A fost stabilită și data de lansare a lui Murder on the Orient Express 2, continuarea hit-ului cinematografic al lui Kenneth Branagh. Adaptarea volumului Agathei Christie, Death on the Nile, va ajunge pe marile ecrane pe 8 noiembrie 2019. 20th Century Fox a numit și data la care va debuta noua animație a Blue Sky Studious, Foster (despre care nu au fost încă oferite detalii). Este vorba despre 5 martie 2021. 

Filme
Persoane