Sunt Catwoman, spune Anne Hathaway!

Într-un interviu acordat lui Oprah, actriţa a confimat că va fi Catwoman în filmul lui Nolan, nu doar Selina Kyle

Comunicatul de presă remis de Warner Bros acum mai bine de o lună a adus o veste importantă pentru fanii seriei Batman. Anne Hathaway va apărea în The Dark Knight Rises în rolul Selinei Kyle. O declaraţie incompletă, care a dat curs speculaţiilor: Anne va fi doar Selina sau şi Catwoman?

Într-un interviu acordat ieri „The Oprah Winfrey Show”, Hathaway s-a referit de mai multe ori la personajul pe care îl va interpreta drept Catwoman, dezvăluind astfel şi cealaltă parte a rolului şi clarificând, astfel, enigma personajului său.

Actriţa a povestit amuzată cum a aşteptat plină de nerăbdare telefonul care să-i confirme distribuţia în filmul lui Christopher Nolan. Însă, când managerul ei a sunat, pregătind-o pentru o informaţie importantă, actriţa a exclamat fără să mai audă, de fapt, ce i se comunica: „Sunt Catwoman!”. „Cum…?” a exclamat Anne când şi-a dat seama că nu asta auzise. Fusese de fapt anunţată că va fi gazda Oscarurior. Ulterior, a primit şi vestea pe care şi-o dorea, aceea că o va interpreta pe celebra eroină din Batman.

Dezvăluirea făcută de Hathaway a pus capăt speculaţiilor legate de personajul pe care îl va interpreta, dar nu şi întrebărilor care se ivesc odată cu introducerea Catwoman în povestea celui de-al treilea film din franciza lui Nolan: Va fi o prietenă, o inamică sau ceva între? Va fi fiica ilegitimă a lui Falcone? Va fi prezentată în film drept Catwoman, sau se va transforma în această eroină pe parcurs? Va purta, totuşi, costumul?

O mulţime de întrebări la care regizorul şi echipa sa vor răspunde sau nu pe parcursul filmărilor, programate să înceapă luna aceasta.

Filme
Persoane