Netflix
×
Utilizator
×

Taika Waititi se întoarce la Thor. Producția lui Akira este amânată

Marvel și Disney nu au anunțat încă o dată de lansare a lui Thor 4

Zeul Tunet este pe cale să își reia aventurile în cea de-a patra fază a Universului Cinematografic Marvel. Thor 4 se pregătește de producție, arată Marvel/Disney, prin anunțul făcut marți și preluat de variety.com, în care Taika Waititi a fost confirmat la cârma lui Thor 4.

Vestea nu este una tocmai bună pentru Akira, proiectul pe care cei de la Warner Bros. se străduiesc să îl pună pe picioare de mai mulți ani. Cineastul fusese desemnat să se ocupe de adaptarea celebrei manga, a cărei producție ar fi fost deja avansată acum, dacă nu ar fi existat unele probleme legate de distribuție și de scenariu. Realizatorii sunt însă dispuși să aștepte ca Waititi să termine cu Thor 4, pentru a-l readuce în scaunul regizoral al lui Akira.

Thor: Ragnarok, regizat de Waititi, a însemnat o revigorare a seriei aclamate de fani și de critici, lucru confirmat și de cele 853 milioane de dolari obținute la box office-ul internațional. Umorul inteligent și abordarea nonconformistă (însă nelipsită de emoție) sunt de altfel caracteristice cineastului – de remarcat în filmele sale anterioare: What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople și în pelicula pe care o va lansa anul acesta, Jojo Rabbit.

Thor 4 nu are încă o dată de lansare.

Filme
Persoane