Taron Egerton, următorul Wolverine?

Actorul din Rocketman ar putea fi cel care preia ștafeta de la Hugh Jackman

X-Men va intra în MCU (Universul Cinematografic Marvel) iar scenaristul Mark Miller îl vede pe Taron Egerton drept următorul Wolverine. Egerton are șarm, are carismă, și știm că are și voce, însă oare e cel mai potrivit pentru personajul X-Men, complex și deseori neînțeles? 

Mark Miller, scenaristul Marvel, îl vede pe Taron Egerton drept următorul Wolverine

Discuțiile pe tema distribuirii unui nou actor în rolul Wolverine au explodat de când scenaristul Mark Miller - care desenează și romane grafice precum Wolverine: Old Man Logan și Civil War - a răspuns unui fan care i-a sugerat că în 2002 făcuse o predicție corectă în legătură cu o viitoare ecranizare, făcând referire la un Nick Fury jucat de Samuel L. Jackson și de asemenea la Robert Downey Jr. , înainte ca acesta să joace rolul lui Iron Man.

Replica lui Mark Miller a venit prompt, scie metro.co.uk. „Deci în 2002. Îmi aduc aminte! Nu greșesc niciodată. Apropo, Taron Egerton va fi următorul Wolverine!”

Nu l-am mai văzut pe Hugh Jackman în rol de la filmul Logan din 2017

Este o alegere controversată, care are motive să polarizeze opinii pe Internet.

Unii dintre fanii personajului Wolverine au fost puțini sceptici cu privire la potențiala distribuire a lui Egerton, întrebându-se dacă actorul, care excelează în roluri, are totuși ceea ce îi trebuie pentru Wolverine.

Unul dintre comentatorii știrii, citați de metro.co.uk, declară că a fost „confuz și nemulțumit” cu ideea.

Au fost și păreri mai optimiste, precum pur și simplu: „Taron Egerton va fi spectaculos în rolul lui Wolverine!” Ba chiar cineva susține că ar fi „singurul actor” ce poate fi Wolverine.

Cu toate speculațiile, trebuie pomenit că Mark Miller a lucrat cu actorul înainte ca Taron să preia rolul lui Gary Eggsy Unwin din Kingsman: The Secret Service și în sequel-ul Kingsman: The Golden Circle, un film inspirat din benzile desenate ale lui Miller. Acesta a fost de asemenea și producător executiv, așadar putem crede că nu s-ar fi pronunțat dacă nu ar fi avut surse sigure.

Știrile au ajuns și la Taron Egerton săptămâna trecută, care declara însă că nu ar fi fost abordat de studiourile Marvel în această privință. Bine, și dacă ar fi fost, cu siguranță are clauze de confidențialitate asupra obținerii rolului, deci ar fi păstrat secretul. 

Filme
Persoane