Tessa Thompson străbate deşertul alături de Chris Hemsworth la filmările noului Man in Black

Actriţa a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine de la filmările spin-off-ului ce se va lansa pe 14 iunie 2019

Thor şi Valkirie se reunesc, însă schimbă decorul şi universul cinematografic. Starurile Marvel joacă în noul film Man in Black, de pe platourile căruia actriţa Tessa Thompson a publicat pe contul său de Instagram o imagine inedită, în care apare alături de interpretul Zeului Tunet, Chris Hemsworth.

Sinopsis-ul oficial al filmului nu a fost încă lansat, însă surse apropiate producţiei arată că Hemsworth îl va juca pe Agentul H, care trebuie să salveze lumea de o ameninţare extraterestră cu ajutorul lui Molly (Thompson), o agentă tânără şi ambiţioasă, dornică să fie acceptată în organizaţie. Mai fac parte din distribuţie Rebecca Ferguson, Liam Neeson şi Emma Thompson. Will Smith şi Tommy Lee Jones, interpreţii popularilor agenţi J şi K, nu vor apărea în spin-off-ul ce se doreşte a fi prima parte a unei noi francize.

Pelicula îl are în scaunul regizoral pe F. Gary Gray (Fast&Furious). Scenarişti sunt Matt Holloway şi Art Marcum (Iron Man), iar printre producători se află Steven Spielberg (Ready Player One). Lansarea filmului este programată pentru 14 iunie 2019.

Galerie poze
Persoane