The Batman se amână pe o perioadă nedeterminată. Iată ce film îi ia locul

Regizorul Matt Reeves nu va putea continua lucrul pentru The Batman, în condițiile în care pentru moment este ocupat cu post-producția lui War for the Planet of the Apes

Studiourile Warner Bros. Pictures caută să umple locul lăsat de The Batman cu o altă producție DC Comics, în contextul în care filmul, inițial în regia lui Ben Affleck, a fost amânat  din 2018 pentru o dată nedefinită.

Acest aspect a fost făcut public de către Justin Kroll, reporter pentru Variety, care a postat pe Twitter informația că studiourile ar avea deja în cărți mai multe filme diferite. „Cu Batman pregătit pentru filmări în 2018, Warner Bros ar mai avea încă un film DC gata de filmări, altul decât Aquaman” a continuat corespondentul. „Cele cinci filme aflate în cărți sunt Gotham CIty Sirens, The Flash, Lantern, Suicide Squad 2 și Dark Universe. Iar dacă scenariile acestora nu sunt încă pregătite, studiourile iau în calcul varianta de a filma numai Aquaman anul acesta, până când celelalte filme sunt gata”, a continuat corespondentul.

Regizorul Matt Reeves nu va putea continua lucrul pentru The Batman, în condițiile în care pentru moment este ocupat cu post-producția lui War for the Planet of the Apes, pregătit pentru premiera din iulie. The Batman este pregătit să înceapă abia faza de producție în 2018 în loc să aibă atunci premiera. Reeves a fost cooptat abia luna trecută, atunci când Affleck a renunțat să semneze regia.

Dacă ne referim la ce film ar putea înlocui pe The Batman în acest grafic, Movie Web menționează că filmul Flash, actualmente programat pentru martie 2018, nu are șanse să fie cel ales ținând cont că acesta necesită încă multe pregătiri. Mai mult, căutarea unui regizor încă nu s-a încheiat după ce Rick Famuyiwa a părăsit proiectul. Scenariul primește, de asemenea, o rescriere completă. Cât despre Ezra Miller, actorul care îl joacă pe Barry Allen, acesta este ocupat cu filmările la Fantastic Beasts 2 în lunile următoare.

Prin urmare, Gotham City Sirens este cea mai probabilă opțiune pentru a umple golul lăsat de The Batman, cu David Ayer cooptat penru regie și cu filmări programate pentru anul acesta.

Totuși, nu se știe care este următoarea opțiune a Warner Bros., așa că fanii sunt lăsați deocamdată în suspans.

Filme
Persoane