The Flash o întrece pe Wonder Woman spre micul ecran

Un film The Flash se află încă în planurile Warner Bros., în regia lui Greg Berlanti

Recent lansatul zvon despre un film The Flash pe care îl pregătesc cei de la Warner Bros. a făcut ceva vâlvă printre fanii benzilor desenate, însă cei de la Deadline au aflat că proiectul se referă de fapt la un serial The Flash, care va rula pe postul TV american CW (aflat tot în portofoliul Warner).

Regia episodului pilot i-a revenit lui David Nutter, cel are a regizat și primele episoade din Arrow (unul dintre cele mai de succes seriale la CW) și din Smallville, dar și episoade din Game of Thrones, Homeland, The X-Files și Entourage.

”Planul nostru este să aducem pe micul ecran un personaj recurent și o poveste de origine pentru Dr. Barry Allen, pe care îl știm drept The Flash. Vrem să vedem cum va fi primită această poveste de origine”, a declarat președintele CW, Mark Pedowitz.

Pedowitz a mai specificat și că un mai vechi proiect al postului, serialul Wonder Woman, al cărui prim episod a primit numele Amazon, va fi amânat pentru o perioadă nedeterminată.

De povestea din The Flash se vor ocupa scenariștii Greg Berlanti și Andrew Kreisberg (Arrow). Se pare că personajul va fi prezentat în viitorul sezon al lui Arrow înainte de a apărea în propriul său serial TV.

Același Greg Berlanti a fost, se menționa într-un articol mai vechi al The Hollywood Reporter, numit la cârma unui film The Flash de către Warner Bros., aflat încă în lucru (el se va ocupa de asemenea de scenariu și producție) și care urmează să apară în 2016. Potrivit afirmațiilor lui Pedowitz însă, nu există nici un conflict între film și serialul TV anunțat.

Filme
Persoane