The Hunger Games, în dificultate: Jennifer Lawrence sau Hailee Steinfeld?

Două nominalizate la Oscar sunt vizate pentru rolul principal; mai multe şanse pentru Lawrence

Conform SlashFilm, nominalizatele la Oscar de anul acesta, Jennifer Lawrence (Winter’s Bone) şi Hailee Steinfeld (True Grit) sunt candidate pentru rolul principal din The Hunger Games, ceea ce reprezintă pentru studiourile Lionsgate şi regizorul Gary Ross au o etapă de producţie decisivă pentru succesul filmului.

Prima parte a trilogiei bazată pe cărţile autoarei Suzanne Collins va debuta pe marile ecrane în martie, anul viitor, iar fanii sunt nerăbdători să afle cine va fi protagonista acestei serii, ale cărei calităţi, spune regizorul, sunt puterea, încrederea în sine, curajul sfidător şi, în special, compasiunea de care dă dovadă.

Atât Steinfeld, cât şi Lawrence s-au întâlnit cu Ross şi au dat probe pentru rolul adolescentei de 16 ani, Katniss Everdeen, care ajunge să participe la cel mai crud şi sângeros joc televizat al viitorului.

Steinfeld a confirmat că este una din actriţele aflate în vizorul producătorilor, are o vârstă apropiată de cea a personajului principal (14 ani), şi a dovedit în True Grit o ambiţie şi o forţă cu mult peste anii ei.

Pe de altă parte, Lawrence se află la limita de vârstă impusă de studiouri (20), dar, se pare, este preferată pentru rol. O sursă a Lainey Gossip a declarat: „Am fost informat că în cursul acestui week-end [Lawrence] a participat la casting şi ei [producătorii] au fost încântaţi. Foarte mult. Niciuna dintre actriţele celelalte nu a reuşit să interpreteze aşa cum a făcut-o ea. I-a impresionat. Mi s-a spus că se gândesc să îi facă o ofertă”.

Cine crezi că ar trebui să primească rolul? Steinfeld, Lawrence sau o altă actriţă?

Filme
Persoane