The Lego Movie are un nou week-end „fantastic” la box office

Animaţi a ajuns la încasări de 180 de milioane de dolari internaţional

Parafrazând „imnul” lui The Lego Movie, intitulat Everything is Awesome, putem spune că animaţia celor de la Warner Bros a avut un nou sfârşit de săptămână "fantastic" la box office. Pelicula a rămas – după lansarea de succes din week-end-ul trecut - pe primul loc al clasamentului, încasând 48,8 milioane de dolari  şi ducând totalul internaţional la 180 de milioane de dolari.

Pe locul doi în clasament, cu încasări de 27 de milioane de dolari, a intrat comedia romantică About Last Night, cu Kevin Hart şi Regina Hall. Un alt debutant avem şi pe locul trei: remake-ul lui Robocop, cu Joel Kinnaman în poliţistului cyborg. Încasările sale au ajuns doar la 21,5 milioane de dolari. Mult mai puţin asaltate de spectatorii au fost primele proiecţii ale lui Endless Love, intrat în top pe locul cinci (13,3 milioane de dolari), şi ale lui Winter’s Tale (drama fantasy a lui Colin Farrell), intrat în top pe locul şapte (7,7 milioane de dolari la debut).

Actorul Kevin Hart s-a mai bucurat recent de un succes la box office, prin intermediul comediei sale Ride Along, ce a ocupat locul întâi în box office-ul nord-american vreme de trei săptămâni la rând.

Filme
Persoane