Tom Hardy, fixer periculos într-un serial marca Guy Ritchie

Celebrii Helen Mirren şi Pierce Brosnan i se vor alătura lui Hardy în producţia cu gangsteri

Specialistul britanic în filme cu gangsteri, Guy Ritchie, a confirmat încă o dată atractivitatea genului după ce anul acesta i s-a lansat serialul The Gentlemen pe Netflix. Iată că regizorul rămâne în aceeaşi zonă creativă, dar schimbă platforma: va realiza serialul The Associate pentru Paramount+.

Deadline anunţă că regizorul a spus ochii pe Tom Hardy, pe care îl vom vedea în curând pe ecrane în Venom 3, Helen Mirren şi Pierce Brosnan pentru rolurile principale. Povestea se va concentra pe două generaţii dintr-o familie certată cu legea, eroii apelând la un fixer atunci când ajung într-o situaţie ce le pune în pericol viaţa şi libertatea. Conform Deadline, acest fixer va fi interpretat de Tom Hardy şi este descris drept "pe cât de chipeş, pe atât de periculos".

Helen Mirren tocmai a terminat filmările la cel de-al doilea sezon din 1923 (pe care noi îl considerăm cel mai vizionabil dintre prequel-urile Yellowstone, deşi mulţi fani ai lui 1883 au ţinut morţiş să ne contrazică vehement). Mirren şi Pierce Brosnan joacă împreună în aşteptatul film al lui Chris Columbus The Thursday Murder Club, iar Brosnan a dovedit încă o dată că poate fi convingător într-un rol de partea greşită a legii în Fast Charlie, film lansat anul trecut şi în România.

Cel mai probabil va trebui să aşteptăm cel puţin un an până vom putea vedea noul serial.

Filme
Persoane