Top 10 Cei mai puternici oameni din industria de divertisment

Locul 5. James Murdoch, Lachlan Murdoch şi Rupert Murdoch, CEO, Preşedinți executivi, 21st Century Fox

În primele nouă luni ale anului fiscal, conglomeratul de 50,4 miliarde de dolari a înregistrat o creștere de 5% a cifrei de afaceri, până la 21,8 miliarde de dolari, și o creștere cu 11% a profitului operaţional, până la 5,7 miliarde de dolari. Dar problemele legate de acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva lui Roger Ailes (care a decedat pe 18 mai) și vedeta concediată Bill O'Reilly au afectat Fox News, ale cărei ratinguri au scăzut.

Rupert Murdoch, în vârstă de 86 de ani, lucrează la stabilizarea Fox News, ajutat de fiii lui, James, 44 de ani, și Lachlan, 45 de ani.

Între timp, FX Networks a luat acasă 18 premii Emmy, un record pentru televiziunea prin cablu, datorită serialului „The People v. O.J. Simpson”, în timp ce 20th Century Fox Television a difuzat seriale nr. 1 pe cinci rețele, printre care „Empire” pe Fox, „O familie modernă” pe ABC, „This Is Us” pe NBC și „Homeland” pe Showtime.

Marea lovitură: Fox continuă să înregistreze o creștere a abonaților la FXX, Nat Geo, Fox Sports 1 și, mai mult, segmentul de programe difuzate prin cablu înregistrează un venit în creştere cu 6%, până la 11,8 miliare de dolari în primele nouă luni ale anului fiscal.

Filme
Persoane