Topul actorilor supereroi

Wolverine şi Superman luptă vitejeşte pe marile noastre ecrane, fapt care ne face să trecem în revistă actorii care au îmbrăcat de mai multe ori costumul aceluiaşi supererou, satisfăcând de fiecare dată aşteptările fanilor.

Empireonline a publicat un infografic, aici.

Totodată, facem un portret-robot al supereroului şi aşteptăm reacţiile voastre cu privire la cea mai bună potrivire dintre descrierea supereroului şi actorul care l-a interpretat.

Hugh Jackman, de şapte ori Wolverine

Un mutant cu viaţă excepţional de lungă, cu furia unei fiare şi cu spiritul unui samurai, James „Logan” Howlett are în spate un trecut marcat de vărsări de sânge, conflicte şi trădări. Hugh Jackman şi-a „armat” ghearele din adamantiu în X-Men (2000), X2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006),  X-Men Origins: Wolverine (2009), X-Men: First Class (2011) şi The Wolverine (2013). Hugh Jackman îşi încordează chiar acum muşchii pe platourile de filmare - filmează de zor la X-Men: Days of Future Past, iar filmul are data de lansare la noi bătută deja în cuie - luna mai a anului viitor!

Având un organism cu un factor de regenerare accelerat, simţuri potenţate, gheare puternice completate de scheletul îmbunătăţit cu adamantiu, un material care le dă o rezistenţă ieşită din comun, Wolverine este arma supremă.

Filme
Persoane