Totul despre protagonistele din The Witcher

Anya Chalotra și Freya Allan prezintă rolurile pe care le interpretează în The Witcher, înainte de lansarea oficială de pe 20 decembrie 2019

Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust), în rolul lui Yennefer, și Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) - în rolul Ciri - își prezintă personajele din serialul The Witcher, ce va debuta pe platforma Netflix pe 20 decembrie.

De peste un secol, oamenii, gnomii și elfii au trăit împreună într-o pace relativă în universul fantasy din The Witcher. Dar timpurile s-au schimbat, pacea s-a încheiat, iar rasele sunt din nou în război. Geralt din Rivia, vânătorul de monștri, a așteptat decenii întregi nașterea copilului din profeție: Ciri, cea care va schimba lumea, fie în bine, fie în rău. Pe un tărâm aflat sub amenințarea războiului total, copilul este vânat pentru puterile lui extraordinare și numai Geralt îi poate proteja pe toți – aceasta este misiunea pentru care s-a născut. Lumea lui Sapkowski, prin întinderea ei, ne aduce aminte de Pământul de Mijloc al lui Tolkien.

Yennefer se va dovedi a fi „sufletul pereche” al lui Geralt și cea care îi va promite că îi va fi alături în lupta de a o proteja pe Ciri. Născută cu o diformitate, este vindecată de Tissaia de Vries pe când este o ucenică în ale magiei.. Devine una dintre cele mai puternice vrăjitoare din ținut. Are ochii violeți și părul negru ca smoala.

Filme
Persoane