Trailer Nightcrawler, bântuitor

Lou (Jake Gyllenhaal) este un tânăr atras de lumea tumultoasă şi plină de infractori a Los Angelesului, de poveştile ei criminale pe care le investighează de pe poziţia unui jurnalist freelancer

Un pierde-vară din Los Angeles cu planuri mari se trezeşte atras în lumea „nightcrawling-ului”, un procedeu prin care cameramani amatori urmăresc evenimentele violente pentru a le vinde apoi canalelor de ştiri.

Într-o zi, personajul jucat de Jake Gyllenhaal dă din întamplare peste un accident de maşină în care o tânăra este încarcerată într-o maşină ce luase foc: la scena accidentului câţiva alţi cameramani amatori, de asemenea, filmau.

Înarmaţi cu radiouri setate pe frecvenţele poliţiei, aceşti amatori merg peste tot pe unde se anunţă incidente, filmează şi vând reportajul posturilor de ştiri. Fascinat, Lou îşi cumpără propria cameră video şi începe să facă acelaşi lucru, mergând pe străduţele lăturalnice pentru a fi sigur că e acolo unde acţiunea are loc. Astfel, el găseşte mereu cele mai bune materiale, pe care le vinde canalelor de ştiri pentru bani buni, mai cu seamă unui anume post - K.S.M.L.

Acesta este în groapă din punct de vedere financiar şi este disperat după ştiri fierbinţi: e dispus să arate multă violenţă şi să plătească bine. Lou devine interesat de Nina Romina, şefa departamentului de ştiri a K.S.M.L.

Dar situaţia este instabilă, şi chiar dacă Lou este încă cel mai bun, Romina vrea ceva fără precedent. Aici Lou înţelege că,dacă e vorba de o ştire cu adevărat senzaţională, nu poate să aştepte ca ceva să se întâmple. E nevoie să creeze ştirea el însuşi...

Persoane