Netflix
×
Utilizator
×

Trailer pentru sezonul secund din The Last of Us

După cinci ani de pace, Joel şi Ellie dau din nou piept cu o lume hiperviolentă

Topul 250 al celor mai bune seriale de pe Imdb.com te lasă să te "joci" cu diverse variabile. De exemplu, dacă ordonezi titlurile după data lansării descoperi că The Last of Us este cel mai bine primit serial al ultimilor doi ani, cu un rating de 8,7 din 566.000 de voturi exprimate. Asta face The Last of Us mai popular decât Shogun, pe care presa de specialitate îl consideră cel mai relevant serial al lui 2024. Tot în această zonă se înscrie şi The Penguin (rating 8,8, dar din doar 13.000 de voturi), despre care am scris recent.

The Last of Us a lansat zilele acestea un teaser din care aflăm că al doilea sezon va veni în 2025, fără detalii mai clare despre data premierei. Este un trailer cel puţin entuziasmant, gata să ne spună că, la cinci ani distanţă de la evenimentele hiperviolente din primul sezon, Ellie (Bella Ramsey) şi Joel (Pedro Pascal) se bucură de o pace relativă în comunitatea condusă de Tommy (Gabriel Luna), care i-a adoptat. Doar că trecutul vine puternic din urmă, ceea ce o va asmuţi pe Ellie împotriva lui Joel şi îi va catapulta pe cei doi protagonişti într-o lume încă şi mai periculoasă şi imprevizibilă decât o ştiau. Cel puţin aşa spune sinopsisul celui de-al doilea sezon.

Cel mai misterios nou personaj este cel interpretat de Catherine O'Hara, aparent o psihoterapeută care încearcă să-l convingă pe Joel să-şi confrunte demonii. "Ce ai făcut?", întreabă ea în ultima replică din teaser, înainte ca acesta să se transforme într-un colaj de scene violente şi gesturi tandre, care ne arată că dragostea şi loialitatea vor fi din greu puse la încercare în noul sezon.

Filme
Persoane