Trailer subtitrat Venom 3: la mijloc între două lumi

Să fie acesta sfârşitul pentru Venom?

După ce primul film cu Venom a încasat peste 800 de milioane de dolari, iar sequelul Let There Be Carnage peste 500 în pandemie, iată că avem parte de un al treilea film, pe care studiourile Sony îl promovează drept "sfârşitul" trilogiei. Ştim foarte bine că cei care decid "sfârşiturile" la Hollywood nu sunt scenariştii, ci contabilii, prin urmare Venom: The Last Dance ar putea să nu fie o despărţire de simbiotul cu apetit pentru creier.

Cert este că Ultimul dans chiar vine cu o provocare pe măsură pentru Eddie Brock (Tom Hardy) şi partenerul său extraterestru: cei doi sunt vânaţi atât de serviciile secrete umane, cât şi de o "armadă" extraterestră venită de pe planeta de baştină a simbiotului. Una dintre cele mai spectaculoase scene din trailer este cea în care Venom călăreşte.

În trailer întrezărim şi două din principalele noi achiziţii ale sequelului, britanicii Juno Temple, a cărei popularitate a explodat după apariţia în serialul Ted Lasso, şi Chiwetel Ejiofor, pe care noi l-am văzut prima oară în Kinky Boots (2005). Îl întrezărim fugitiv şi pe Cristo Fernández, actorul mexican devenit cunoscut datorită rolului fotbalistului Dani Rojas din acelaşi Ted Lasso.

Venom: The Last Dance se lansează pe 25 octombrie. Până atunci, îl reîntâlnim pe Tom Hardy pe 21 iunie, când se lansează The Bikeriders, film cu motociclişti în care actorul britanic împarte ecranul cu Austin Butler (Elvis, Dune: Partea II).

Filme
Persoane