Un alt final pentru Gravity? Iată ce variantă a prezentat Alfonso Cuaron

Regizorul a răspuns online unor întrebări adresate de fani

Regizorul lui Gravity, Alfonso Cuaron, a vorbit recent, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe Reddit.com, despre o versiune ce s-a aflat printre finalurile alternative ale peliculei SF.

„Am avut un final în care, după ce aterizează pe Pământ şi se ridică în picioare, Ryan [Sandra Bullock] se trezeşte izbită cu putere, aproape strivită, de Matt Kowalski [George Clooney], căzut din cer tocmai în acel loc. Apoi intră un ecran negru. Şi genericul de final se derulează în linişte”. Sigur, a menţionat regizorul amuzat, acesta a fost una din variantele „antipatice” de final.

Cuaron a vorbit apoi şi despre reacţia stârnită de film în sânul comunităţii ştiinţifice: „Sunt foarte bucuros că oamenii de ştiinţă şi-au rezervat timp să atace sau să apere Gravity”, a spus el.

„Am încercat să fim cât mai plauzibili în realizarea ficţiunii noastre şi am muncit din greu pentru a onora acest mod al corpurilor de a se comporta în micro-gravitaţie. Dar, este un film, iar Sandra Bullock nu este astronaut în viaţa reală”.

Pelicula Gravity a fost nominalizată la zece categorii ale premiilor Oscar, inclusiv Cel mai bun film, Cea mai bună actriţă şi Cel mai bun regizor.

Filme
Persoane