Un bilet la filmul Me Before You prin aplicația Cinemagia poate aduce un pachet de cărți motivaționale de la Editura NICULESCU

Căştigatorul concursului este: Dobrinoiu Marina

Cumpără bilete la filmul Me Before You prin aplicaţia Cinemagia în perioada 30 iunie-10 iulie, la cinematografele partenere din Bucureşti (Movieplex Cinema PlazaGrand Cinema & More Băneasa şi Cine Globe Titan) şi poţi câştiga, prin tragere la sorţi, pachetul de cărți motivaționale oferite de Editura NICULESCU.

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul Me Before You, cu premiera în cinematografele noastre pe 1 iulie, urmăreşte povestea lui Lou (Emilia Clarke, Urzeala Tronurilor), o tânără cam lipsită de perspective dintr-un orăşel britanic, şi a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viaţa merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri. Thea Sharrock, o regizoare renumită de teatru, semnează regia, cu Emilia Clarke şi Sam Claflin în rolurile principale.

Editura NICULESCU vine în întâmpinarea iubitorilor de povești și lecții de viață impresionante cu un pachet de cărți motivaționale.

Iată titlurile propuse la concurs:

Căsnicie fără certuri. 28 de zile pentru a crea relaţia conjugală dorită dintotdeauna, alături de partenerul pe care îl ai deja.

Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru creştere personală, împlinire durabilă şi pace sufletească

Viaţa sexuală a marilor artişti.

Vreau să îmbătrânesc frumos. Cheia unei vieţi lungi şi de calitate

Câştigătorul concursului va fi anunţat luni, 11 iulie, pe pagina de facebook Cinemagia şi în articol.

Filme
Persoane