Universal va cheltui 200 de milioane de dolari pentru a-l filma pe Tom Cruise în spațiu

Tom Cruise va filma în spațiu pentru următorul său film, primul din istoria Hollywood-ului care va include scene realizate în afara planetei. Banii sunt deja pregatiti.

Studiourile Universal vor asigura un buget pe măsură pentru acest proiect ambițios: 200 de milioane de dolari este suma pe care Cruise, regizorul Doug Liman și producătorii Christopher McQuarrie și PJ van Sandwijk o vor avea la dispoziție.

Sunt șanse mari ca bugetul alocat să fie depășit, întrucât este vorba de o premieră și nu există un precedent care să ajute la estimarea mai precisă a costurilor, scrie GameSpot.

Elon Musk și compania sa, SpaceX, vor colabora la acest lungmetraj, al cărui scenariu nu a fost încă scris, pentru a-l ajuta pe Tom Cruise să filmeze în spațiu.

Sunt șanse mari ca bugetul alocat să fie depășit, întrucât este vorba de o premieră și nu există un precedent care să ajute la conturarea cât mai precisă a costurilor.

Tom Cruise a mai lucrat cu Liman la Edge of Tomorrow si American Made. A regizat ultimele două filme din seria Misiune imposibilă. Starul se descurca foarte bine în scenele de acțiune care includ secvențe de zbor, după cum s-a putut vedeea în Top Gun și în celebra scena în care stă prins de un avion care decolează, în Mission: Impossible - Rogue Nation.

 

Misiune Imposibilă s-a dovedit, în mod ironic, aproape imposibilă, la propriu. Tom Cruise mai are de lucru la două lungmetraje din această serie înainte de a părăsi Terra și a filma în spațiu, insă filmările pentru producțiile Mission: Impossible 7 si 8 au fost oprite din cauza pandemiei de COVID-19. Reluarea producției a fost programată pentru sfârșitul lunii iulie.

Filme
Persoane