Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

După ce în 2022 a dovedit în efervescentul Bullet Train că încă nu are arterită, iar în septembrie va apărea în action-ul Wolfs alături de vechiul său amic George Clooney, Brad Pitt pregăteşte un proiect de anvergură alături de gigantul Apple, Warner Bros. Pictures şi Jerry Bruckheimer Films: o megaproducţie despre Formula 1 realizată în format IMAX. Filmul nu are încă un titlu, dar se va lansa în iunie 2025, când va intra în coliziune directă pentru atenţia (şi portofelele) publicului cu dinozaurii din Jurassic World 4.

Pe lângă protagonist şi producător, proiectul atrage atenţia şi datorită faptului că regizor este Joseph Kosinski, a cărui colaborare cu Tom Cruise la Top Gun: Maverick a dus la încasări de aproape 1,5 miliarde de dolari în 2022. Variety anunţă că noul proiect este scris de Ehren Krugen, scenaristul lui Top Gun 2.

În acest moment nu ştim foarte multe despre subiectul filmului, dar producătorii promit că acesta va fi demn de ecranul IMAX, deci ar trebui să ne aşteptăm la cascadorii spectaculoase cu maşini. Pe lângă Brad Pitt, în film apar irlandeza Kerry Condon, spaniolul Javier Bardem, englezul Tobias Menzies şi danezul Kim Bodnia.

Foto: cadru din filmul Bullet Train.

Filme
Persoane