Venom, dușmanul lui Spider-Man, va avea propriul film. Iată data de lansare

Membrii S.H.I.E.L.D. îl consideră unul dintre cele mai mari amenințări la adresa umanității, alături de Magneto, Doctor Doom și Red Skull

Spider-Man: Homecoming va ajunge în cinematografele noastre pe 7 iulie 2017 iar viitorul francizei nu mai este învăluit în mister, după transferul de drepturi asupra personajului de la Sony către Marvel. Și asta pentru că un spin off este în pregătire. Extraterestrul Venom, a cărui primă gazdă umană a fost chiar Spider-Man, va avea propriul film, cu lansarea pe teritoriul american pe 18 octombrie 2018, scrie Empire Online. 
 
Venom, portretizat în benzile desenate Marvel ca un extraterestru cu o înfățișare aproape lichidă, este un parazit ce trăiește în simbioză cu o gazdă. Ajuns pe Pământ, intră în simbioză cu Spider-Man. Ulterior, supereroul se rupe de extraterestru, intuind influența malefică a acestuia dar și planurile lui diabolice.  
 
Dacă în filmul Spider-Man 3 din 2007 Venom era doar o amenințare secundară, extraterestrul trebuia să revină cu forțe proaspete într-o serie nouă, prin care Sony spera revitalizarea universului cinematografic al lui Spider-Man. Alex Kurtzman a fost chiar angajat să scrie și să regizeze noul film, dar acest lucru s-a oprit brusc din cauza insuccesului la box office a The Amazing Spider-Man 2.
 
Ulterior, studiourile Sony l-au angajat pe Dante Harper (Edge of Tomorrow) să lucreze la un nou scenariu pentru filmul Venom, după care Scott Rosenberg și Jeff Pinkner și-au pus amprenta asupra materialului, pentru producătorii  Matt Tolmach și Avi Arad. Fostul șef al Sony, Amy Pascal, a fost cooptat în echipa ca producător. 
 
Chiar dacă nu au fost date publicității până acum detalii despre subiect sau despre eventuala legătura pe care viitorul film Venom ar avea-o cu Spider-Man: Homecoming, ori dacă personajul va fi un antierou mai degrabă decât o creatură malefică, lansarea filmului la data stabilită va solicita foarte mult studiourile. Rațiunea din spatele acestei programări poate fi mișcarea studiourilor Warner - care au mutat Aquaman din octombrie, în luna decembrie a anului viitor, profitând de amânarea Avatar 2. 
 
Filme
Persoane