Video - Ben Affleck încearcă să imite vocea de Batman a lui Christian Bale

Acţiunea starului face parte dintr-o campanie de caritate pentru copii săraci

Ben Affleck a apelat la umor pentru a promova o campanie de caritate. Strângerea de fonduri pentru evenimentul Red Nose Day – destinat ajutorării copiilor săraci din întreaga lume – a beneficiat de vocea lui Batman. Însă nu cel pe care îl întruchipează Ben Affleck, ci o altă versiune cinematografică populară a celebrului supererou. Actorul a imitat vocea de Batman a lui Christian Bale. Cu ce succes, vedeţi în clipul de mai jos.

De menţionat că Affleck va reveni în rolul lui Batman – după Batman v Superman: Dawn of Justice – în Justice League. În film, Bruce Wayne (Affleck) reia legătura cu Diana Prince (Gal Gadot) pentru a forma un grup care să lupte împotriva duşmanilor cu puteri supranaturale ai umanităţii.

Împreună, recrutează un grup divers şi puternic ce îi mai include pe Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) şi Flash (Ezra Miller). Filmul, ce va fi lansat în luna noiembrie, a fost regizat de Zack Snyder, care a predat, pe final, cârma producţiei lui Joss Whedon. Cineastul a dorit să se dedice familiei sale, puternic afectate de sinuciderea fiicei, Autumn Snyder, ce a avut loc în martie.

Se află în pregătire încă un film de sine stătător despre aventurile lui Batman, cu Affleck în rol central. Filmul va fi regizat de Matt Reeves (Let Me In, The Yards) şi i-a atras în distribuţie pe Joe Manganiello, Jeremy Irons şi J.K. Simmons. O dată de lansare nu a fost încă stabilită.

Filme
Persoane