Vine Schwarzenegger, vine şi Terminator 5?

În cazul în care proiectul primeşte undă verde, el ar putea reveni regizorului seriei Fast and Furious

Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger este pregătit să se întoarcă la actorie şi, conform declaraţiilor sale, a început deja să ia în considerare unele scenarii ce i-au fost propuse. Motiv de bucurie unii producători, care speră să-l atragă acum în continuarea francizei Terminator.

Conform Deadline, cei de la Universal sunt în special interesaţi de renaşterea seriei Terminator, a cărui regie ar merge către Justin Lin, cel care s-a aflat la cârma seriei Fast and Furious (ultimul film, Fast Five, urmând a fi lansat în acest an).

Se pare că planul studioului este de a-l pune pe Lin în aceeaşi echipă cu Chris Morgan, scenaristul producţiilor sale ce-i au ca protagonişti pe Vin Diesel şi Tom Walker. Morgan a semnat şi povestea din Wanted, dar şi pe cea a lui 47 Ronin, viitorul film de acţiune cu Keanu Reeves în rol principal.

Terminator: Salvation, lansat în 2009, i-a avut drept capete de afiş pe Christian Bale, Sam Worthington şi Helena Bonham Carter, iar în locul lui Schwarzenegger a fost folosită pentru apariţia în film o versiune a acestuia creată pe calculator.

În acest moment, studiourile Universal nu deţin nici măcar drepturile de producţie ale francizei, ajunse, în urma unui proces ce a avut loc anul trecut, în posesia fondului de investiţii Pacificor.

Filme
Persoane