Indicii despre acţiunea din Spectre în secvenţele difuzate la CinemaCon

Spectre are premiera în cinematografe pe 6 noiembrie

Prezentarea în premieră a unor imagini din Spectre de către studioul Sony la evenimentul anual CinemaCon a furnizat o mulţime de spoilere cu privire la ceea ce se întâmplă în viața spionului nostru favorit, scriu bloggeri prezenţi la eveniment.

Prima înregistrare a început cu o notă din partea regizorului Sam Mendes, care filmează în prezent acest nou Bond extrem de aşteptat. Imaginile sunt simple, dar spun multe, notează publicaţia io9.com.

Filmarea începe cu James Bond stând în apartamentul său. În mod evident, Bond nu este interesat să decoreze, deoarece întreg locul arată ca şi cum tocmai s-a mutat (pereţi goi, tablouri neatârnate). Intră Moneypenny (Naomie Harris) și relaţia lor este în continuare senzațională.

Spectre are loc la doar câteva zile după Skyfall...

Moneypenny intră în apartamentul lui şi îi dă un pachet. „Tocmai te-ai mutat?”, întreabă ea. „Nu”, răspunde el. Aerul este plin de acea prietenie poate chiar tensiune sexuală  care există numai între Bond și Moneypenny. Ea îi dă pachetul, el răspunde aruncându-l pe masă. „Ah, James”.

Spionul îi oferă o băutură, ea refuză. Se întâmplă ceva. Moneypenny spune că tot biroul vuieşte despre cele mai recente situațiile în care s-a implicat. Bond pare să fie foarte mulțumit de sine și Moneypenny pare îngrijorată. E ciudat. Gluma continuă cu Moneypenny presându-l Bond: îi spune că știe că are un secret și că nu are încredere în nimeni.

El porneşte televizorul, e M. Ea nu se întoarce, este înregistrare ei video „în cazul că voi muri” pe care presupun că toți spionii uimitori o fac în caz de deces înainte de vreme. Ea îi spune lui Bond că, dacă ea moare, el trebuie să găsească un om pe nume Marco și să-l omoare. Oh, și „nu lipsi de la înmormântare”.  Moneypenny întreabă când este înmormântarea lui M, Bond răspunde în 3 zile. Deci, se pare că Spectre are loc la doar câteva zile după Skyfall.

Bond insinuează că va îndeplini ultima dorinţă a lui M și că Moneypenny trebuie să fie „cârtiţă” pentru el. Ea nu e încântată, dar clar are de gând s-o facă, în ciuda respectului pentru noul M (Ralph Fiennes). Ea îl întreabă pe Bond, „Ce te face să crezi că poți avea încredere în mine?”

Bond face acel lucru cu care numai James Bond poate scăpa nepedepsit și stă la câţiva centimetri distanță de fața lui Moneypenny. „Instinctul”, răspunde el.

Restul era un montaj al spectacolului și gloriei spionilor. Inclusiv scena tradițională în care James este față în faţă cu o femeie frumoasă cu accent puternic care spune, Bond... James Bond...

În cele din urmă, apare Fiennes într-un cadru, într-un costum uimitor şi îl întreabă pe Bond, „Ești gata să te întorci la muncă?”

Este...

 

Filme