Recomandări TV. 14 filme de neratat până la sfârșitul lunii octombrie

Pe 31 octombrie, Program special de filme horror la TNT, de Halloween

Acțiune/Fantasy.  Hancock
luni,  24 octombrie , ora 20.30,  ProTV
Un super-erou impertinent cum n-ați mai văzut. Hancock este un personaj care sparge orice tipare. „Hancock e un fel de căpitan al echipei de fotbal din liceu, extrem de talentat, dar care nu stie sa se poarte”, spune Will Smith despre personajul său. Critic, conflictual, sarcastic și prost înțeles, eroismele bine-intenționate ale lui Hancock rezolvă problemele și salvează nenumărate vieți, dar par a lăsa în urmă un dezastru. Lumea s-a săturat - oricât de recunoscători ar fi pentru faptul că au eroul lor local, cetățenii din Los Angeles se întreabă ce au făcut ca să merite un tip ca ăsta. Lui Hancock nu-i pasă ce gândesc oamenii - până în momentul în care salvează viața directorului de PR, Ray Embrey (Jason Bateman). În acea zi super-eroul negativ începe să-și dea seama că, de fapt, este și el vulnerabil.

Comedie. Easy A/Păcătoasa
marți, 25 octombrie , ora 20.30,  ProCinema
Olive Penderghast (Emma Stone) este o elevă de liceu care își minte prietena, pe Rhiannon (Ally Michalka), că și-a pierdut virginitatea în brațele unui student. Rhiannon vrea să afle toate detaliile despre aceasta aventură și lansează aceste zvonuri în școală. Olive este de acord și decide să manipuleze zvonurile nefondate în avantajul ei pentru a devenit populara.  Olive gaseste o utilitate in noua ei reputatie, aceea de a-i ajuta pe colegii cu probleme, insa in scurt timp este părăsită de prieteni. Tânăra pierde controlul asupra zvonurilor și descoperă că nu e ușor să stingă focul ce l-a aprins.

Film de festival. Le gamin au vélo/Băiatul cu bicicleta (2011)
miercuri, 26 octombrie,  ora 18.15,  Filmbox
Filmul povestea lui Cyril, un puști de 12 ani, care încearcă să își găsească tatăl, după ce o vreme a stat la orfelinat. Din întâmplare o întâlnește pe Samantha (Cecile de France), proprietara unui salon de coafură, care îl găzduiește în weekenduri. Cyril nu poate recunoaște dragostea pe care i-o dă Samantha, o iubire de care are nevoie disperată pentru a-și liniști furia.

Interzis sub 18 ani, horror.  Queen of Spades: Black Rit
joi, 27 octombrie,  ora 23.30,  TV1000
Un horror rusesc. Din timpuri străvechi se crede că orice oglindă poate fi un portal către lumea cealaltă. Unul dintre cele mai vechi ritualuri este invocarea Damei de Pică. Patru tineri se hotărăsc să o invoce în glumă pe Dama de Pică, fără să bănuiască ce lucruri îngrozitoare îi aşteaptă pe ei şi familiile lor. Acum o fantomă răzbunătoare nu se va opri până nu le va lua sufletele.
 
Serial nou.  Minți criminale: Dincolo de hotare
joi, 27 octombrie,  ora 21,  AXN
Cinci agenți excepționali își riscă viețile pentru a salva cetățenii americani din situațiile periculoase în care se află, în afara granițelor Statelor Unite, într-un nou serial polițist pe AXN. Șeful unității, Jack Garrett (Gary Sinise, CSI: NY), un vechi și fin cunoscător al FBI-ului, conduce divizia internațională a biroului, căutând soluții, răspunsuri și vinovați atunci când cetățeni americani se află la ananghie în țări străine. Echipa sa urmărește cu îndârjire criminalii de și peste granițe, deși de multe ori rămâne chiar în sediul din Quantico.

Biografic. Maravilla
vineri, 28 octombrie, ora 20.20,  Sundance Channel
Prezentând ascensiunea lui Martinez de la un om sărac la campion mondial, filmul oferă o imagine intimă și detaliată a lumii boxului și a celebrităților, în căutarea sportivității adevărate.

Animație. Rango
sâmbătă,  29 octombrie, ora 13,  Paramount Channel
Până acum, vestul sălbatic american a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care își pune în gînd să salveze un orășel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, și, care, pe parcurs, se transformă în eroul care odinioară doar își închipuia că este. Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Pirații din Caraibe, și avîndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western în care aventura, umorul ireverențios și persoanjele înduioșătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru întreaga familie.

Aventuri.  Transformers: Dark of the Moon
Duminică, 30 octombrie,  ora  20.30,  ProTV
Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime și echipa lui de autoboți încearcă să le facă față pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen și Megatron își vor uni forțele și îi vor distruge? Sau autoboții Skids, Mudflap, Ratchet, Bumblebee, Sideswipe, Ironhide și Optimus Prime vor supraviețui?

Halloween. Program special de filme horror
Luni, 31 octombrie, TNT, toată ziua
De Halloween, TNT prezintă cele mai apreciate filme ale genului horror, într-un program special:
31/10 de la 08.00  Familia Addams (1991)
31/10 de la 10.05  Valorile familiei Addams (1993)
31/10 de la 12.00  Viaţă de Stafie (1988)
31/10 de la 18.05 Tâlharii (1985)
31/10 de la 22.00  Armata întunericului (1993)
31/10 de la 23.55 Invazia jefuitorilor de trupuri (1978)

 

Filme