joi, 2 mai
-
07:00
Bucătărim împreună • Sez.20, Ep.12
Competiția crănțăniturilorEchipa e într-o competiție strânsă în această probă, înarmată cu rețete regionale. Buddy Valastro, invitat să facă parte din juriu, decide cine va ajunge în finala brioșelor. -
07:45
Africa în bucate • Sez.1, Ep.4
Episodul 4În Africa există o cultură și o istorie bogată a mâncărurilor de stradă. Chef Nti explorează rețetele delicioase găsite la ofertă și reface câteva dintre preparatele ei preferate. -
08:10
Competiția restaurantelor mobile • Sez.11, Ep.2
Bătălia batoanelor de acadeaÎn Portsmouth, New Hampshire, Tyler provoacă cele patru echipe rămase să creeze 70 de prânzuri de sărbători, pentru 70 de jurați VIP. În plus, există și o sarcină surpriză! -
08:55
Contra lui Bobby Flay • Sez.28, Ep.11
Toate fructele sunt la fel pentru mineChefii Jonathan Meyer și Fernanda Tapia sunt șocați când Bobby Flay le prezintă un ingredient-vedetă, în chip de provocare. -
09:17
Contra lui Bobby Flay • Sez.28, Ep.12
Vedete TV și modăDoi tipi la modă, chef Geoffrey Zakarian și prezentatorul TV Carson Kressley, vor să-l învingă pe Bobby Flay și să discute despre stilul lui vestimentar de bază, cămășile cu guler. -
09:40
Restaurante americane • Sez.30, Ep.5
Fructe de mare minunateGuy Fieri pleacă la drum, ca să se delecteze cu fructe de mare excelente. Într-un restaurant-piață din Vancouver se ospătează cu bouillabaisse, somon și chipsuri. -
10:02
Restaurante americane • Sez.30, Ep.8
Carne de vită cât cuprindeGuy Fieri pleacă la drum, căutând rețete unice cu carne de vită. Găsește ravioli cu multă carne în Delaware, vită la cuptor în San Diego și o rețetă orientală delicioasă în Texas. -
10:25
Cu Guy la băcănie • Sez.23, Ep.19
Jocuri cu buget mareBanii nu mai contează pentru cei patru chefi concurenți din Flavortown! Guy Fieri le cere să cheltuiască peste 60$ ca să pregătească o cină rafinată, care să-i reprezinte. -
11:10
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.26, Ep.4
Bătălia bunicilorPatru chefi la început de drum se întrec în fața unui juriu format din trei experți. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coș misterios ca să prepare o masă extraordinară. -
11:55
Bucătăreasă la fermă • Sez.19, Ep.5
Rețete de vară în 16 minuteRee Drummond, blogăriță premiată și fostă „fată de oraș", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la rețete încropite rapid până la mâncăruri pretențioase. -
12:17
Bucătăreasă la fermă • Sez.19, Ep.6
Creioane pentru proiecteRee Drummond, blogăriță premiată și fostă „fată de oraș", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la rețete încropite rapid până la mâncăruri pretențioase. -
12:40
Casa bucătăriei italiene • Sez.1, Ep.2
Rețete de la bunicaAjutați de bunicuțe italiene autentice, chefii învață să facă paste de la zero, din făină și apă. Dar în timpul unei probe cu paste, derulată pe echipe, încep să sară scântei. -
13:25
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.42, Ep.1
Succes dulce și săratChefii trebuie să îmbine arome dulci și sărate în rețetele lor. În prima rundă, concurenții trebuie să combine o plăcintă marocană cu niște bacon caramelizat. -
14:10
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.52, Ep.7
Concurs în bucătăria de campaniePatru chefi pasionați de rețete rustice se întrec să creeze aperitive cu alcool în prima rundă, apoi trebuie să prepare un desert țepos. -
14:55
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.11, Ep.7
Interviu cu un cofetarValerie și Duff organizează interviuri pentru șefii de echipe care vor stabili ce arome se folosesc în proba cu choux a la creme. Competiția e foarte strânsă. -
15:40
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.1
Sărbătoare norvegianăMolly Yeh gătește la fermă o cină în stil norvegian. Începe cu hot dog în lipie norvegiană, lefse, cu salată de fenicul, apoi prepară tartine cu somon și avocado. -
16:02
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.2
Gheața de la fermăMolly Yeh pregătește ceva bun pentru trioul cu care patinează: tacos cu carne de vită prăjită, broccoli cu mult parmezan, iar la desert cornete cu cafea și cremă de biscuiți. -
16:25
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.2
GuayaquilAndrew Zimmern se înfruptă din bucătăria tropicală a zonei de coastă din Guayaquil, în Ecuador. Aici gustă din toate, de la crab dulce de mangrove până la colțunași cu banane. -
16:47
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.3
BermudaAndrew Zimmern explorează peisajul și arta culinară din Bermude, teritoriu britanic cu suflet de Caraibe, și gustă rețete locale: supă de pește, homar țepos și plăcintă cu manioc. -
17:10
Primăvara în bucătărie • Sez.8, Ep.7
Episodul 7Molly Yeh le cere concurenților rămași în joc să folosească ingrediente preferate de la ferma ei ca să prepare rețete delicioase de mic-dejun, trezind gusturile celor din juriu. -
18:00
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.2
Gata cu totulPe Ree o așteaptă două zile aglomerate, așa că pregătește din timp câteva feluri de mâncare: burritos cu cârnați, pentru micul dejun, și o salată Cobb. -
18:25
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.3
Ieftin și simpluRee pregătește rețete ieftine și simple, ideale pentru cina din timpul săptămânii: costițe cu sos Teriyaki, la foc mic, rigatoni cu multă brânză, la cuptor, și chifteluțe Tex-Mex. -
18:55
Acasă la Giada • Sez.7, Ep.10
Crăciun în stil italianGiada De Laurentiis dă o masă în Ajunul Crăciunului, pentru familia ei. În timp ce face pregătirile, ea ne explică în detaliu acest eveniment tradițional italian de sărbători. -
19:17
Acasă la Giada • Sez.7, Ep.11
Deserturi festiveGiada De Laurentiis e gata să-și impresioneze invitații cu deserturi cum ar fi prăjitura cu espresso și cremă cu lichior de Toscana sau tarta cu nuci și rozmarin. -
19:40
Cu Guy la băcănie • Sez.23, Ep.19
Jocuri cu buget mareBanii nu mai contează pentru cei patru chefi concurenți din Flavortown! Guy Fieri le cere să cheltuiască peste 60$ ca să pregătească o cină rafinată, care să-i reprezinte. -
20:25
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.26, Ep.4
Bătălia bunicilorPatru chefi la început de drum se întrec în fața unui juriu format din trei experți. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coș misterios ca să prepare o masă extraordinară. -
21:10
Bucătăreasă la fermă • Sez.19, Ep.5
Rețete de vară în 16 minuteRee Drummond, blogăriță premiată și fostă „fată de oraș", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la rețete încropite rapid până la mâncăruri pretențioase. -
21:32
Bucătăreasă la fermă • Sez.19, Ep.6
Creioane pentru proiecteRee Drummond, blogăriță premiată și fostă „fată de oraș", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la rețete încropite rapid până la mâncăruri pretențioase. -
21:55
Casa bucătăriei italiene • Sez.1, Ep.2
Rețete de la bunicaAjutați de bunicuțe italiene autentice, chefii învață să facă paste de la zero, din făină și apă. Dar în timpul unei probe cu paste, derulată pe echipe, încep să sară scântei. -
22:40
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.11, Ep.7
Interviu cu un cofetarValerie și Duff organizează interviuri pentru șefii de echipe care vor stabili ce arome se folosesc în proba cu choux a la creme. Competiția e foarte strânsă. -
23:25
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.1
Sărbătoare norvegianăMolly Yeh gătește la fermă o cină în stil norvegian. Începe cu hot dog în lipie norvegiană, lefse, cu salată de fenicul, apoi prepară tartine cu somon și avocado. -
23:47
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.2
Gheața de la fermăMolly Yeh pregătește ceva bun pentru trioul cu care patinează: tacos cu carne de vită prăjită, broccoli cu mult parmezan, iar la desert cornete cu cafea și cremă de biscuiți. -
00:10
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.2
GuayaquilAndrew Zimmern se înfruptă din bucătăria tropicală a zonei de coastă din Guayaquil, în Ecuador. Aici gustă din toate, de la crab dulce de mangrove până la colțunași cu banane. -
00:32
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.3
BermudaAndrew Zimmern explorează peisajul și arta culinară din Bermude, teritoriu britanic cu suflet de Caraibe, și gustă rețete locale: supă de pește, homar țepos și plăcintă cu manioc. -
00:55
Primăvara în bucătărie • Sez.8, Ep.7
Episodul 7Molly Yeh le cere concurenților rămași în joc să folosească ingrediente preferate de la ferma ei ca să prepare rețete delicioase de mic-dejun, trezind gusturile celor din juriu. -
01:40
Bucătărim împreună • Sez.20, Ep.12
Competiția crănțăniturilorEchipa e într-o competiție strânsă în această probă, înarmată cu rețete regionale. Buddy Valastro, invitat să facă parte din juriu, decide cine va ajunge în finala brioșelor. -
02:25
Competiția restaurantelor mobile • Sez.11, Ep.2
Bătălia batoanelor de acadeaÎn Portsmouth, New Hampshire, Tyler provoacă cele patru echipe rămase să creeze 70 de prânzuri de sărbători, pentru 70 de jurați VIP. În plus, există și o sarcină surpriză! -
03:10
Contra lui Bobby Flay • Sez.28, Ep.11
Toate fructele sunt la fel pentru mineChefii Jonathan Meyer și Fernanda Tapia sunt șocați când Bobby Flay le prezintă un ingredient-vedetă, în chip de provocare. -
03:32
Contra lui Bobby Flay • Sez.28, Ep.12
Vedete TV și modăDoi tipi la modă, chef Geoffrey Zakarian și prezentatorul TV Carson Kressley, vor să-l învingă pe Bobby Flay și să discute despre stilul lui vestimentar de bază, cămășile cu guler. -
03:55
Restaurante americane • Sez.30, Ep.5
Fructe de mare minunateGuy Fieri pleacă la drum, ca să se delecteze cu fructe de mare excelente. Într-un restaurant-piață din Vancouver se ospătează cu bouillabaisse, somon și chipsuri. -
04:17
Restaurante americane • Sez.30, Ep.8
Carne de vită cât cuprindeGuy Fieri pleacă la drum, căutând rețete unice cu carne de vită. Găsește ravioli cu multă carne în Delaware, vită la cuptor în San Diego și o rețetă orientală delicioasă în Texas. -
04:40
Restaurante imposibile • Sez.20, Ep.10
Angoase în AbileneÎn Abilene, Texas, Robert Irvine îi cunoaște pe proprietarii de la Texas Cowboy BBQ, George și Taylor. Cei doi au mari probleme nu numai cu restaurantul, ci și cu căsnicia lor. -
05:25
Restaurante imposibile • Sez.20, Ep.11
De trei ori greșitRobert Irvine vine la Steak-N-Stuff, un restaurant de familie din Arizona. Proprietarul e hotărât să facă singur totul, chiar dacă asta îi pune sănătatea în pericol. -
06:10
Restaurante imposibile • Sez.20, Ep.12
Înțepenit în vechile lui obiceiuriRobert ajunge în Boulder City, Nevada, ca să ajute o pizzerie cu probleme, Vinny's Little Italy. Proprietarul nu vrea să facă nicio schimbare, așa că riscă să piardă totul.
Cele mai populare