sâmbătă, 7 iunie
-
07:00
Gătit la jar cu Michael Symon • Sez.4, Ep.3
Macaroane ca la mama acasăMichael Symon reface rețete greco-americane din copilăria lui: paste cum făcea mama lui, o salată crănțănitoare și o combinație de două deserturi. -
07:30
Gătit la jar cu Michael Symon • Sez.4, Ep.4
O tartă cu căpșuni divinăCăpșuna devine vedeta momentului. Michael Symon pregătește un „pui-fluture" despicat, cu salată de căpșuni, iar Liz face o tartă cu căpșuni proaspete. -
08:00
Gătit la jar cu Michael Symon • Sez.4, Ep.5
Visuri dulciMichael Symon omagiază New Orleans-ul cu rețete specifice: gumbo și minciunele cu ciocolată. Liz îndulcește atmosfera cu un cocktail Sazerac. -
08:30
Gătit la jar cu Michael Symon • Sez.4, Ep.6
Totul e mai bun dacă adaugi brânză fetaMichael Symon își omagiază originile grecești pregătind spanakopita la grătar și legume de vară cu sos de tahini. Liz face un cocktail cu ouzo. -
09:00
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.13, Ep.7
Gustări pentru animaleVenind cu Duff Goldman și Kardea Brown, căluțul miniatural Rudy îi roagă pe cofetari să creeze deserturi care arată ca hrana preferată a unor animale. -
10:00
Cel mai bun cofetar din America • Sez.3, Ep.1
Torturi regaleNouă dintre cei mai buni cofetari profesioniști din America intră într-o probă cu temă regală: vor face mini-prăjituri cu prințese și torturi spectaculoase, pentru 100 de persoane. -
11:00
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.5, Ep.21
VenețiaDe la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează rețete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri. -
11:30
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.5, Ep.22
MilanoDe la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează rețete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri. -
12:00
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.5, Ep.23
NapoliDe la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează rețete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri. -
12:30
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.5, Ep.24
BeijingDe la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează rețete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri. -
13:00
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.2
Tura 2: AdaptabilitateÎntre a treia și a șasea oră, chefii trebuie să se adapteze la mai multe schimbări și surprize din partea lui Stephanie Izard, ca să poată intra în a șaptea oră din competiție. -
14:00
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.3
Tura 3: IngeniozitateSe instalează oboseala când chefii intră în cea de-a șaptea și a opta oră de lucru, pregătind dintr-o pungă de ingrediente trei rețete diferite pentru Scott Conant, care jurizează. -
15:00
Restaurante americane • Sez.26, Ep.1
Cu burta în sus în BarcelonaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
15:30
Restaurante americane • Sez.26, Ep.2
Degustăm SpaniaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
16:00
Restaurante americane • Sez.26, Ep.3
Dumicate îmbelșugateGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
16:30
Restaurante americane • Sez.26, Ep.4
Sandvișuri și cârnațiGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
17:00
Chef Alex versus America • Sez.1, Ep.2
Chef Alex și crustaceelePrezentatorul Eric Adjepong întâmpină trei specialiști în crustacee din Louisiana, Maine și Hawaii, ca s-o provoace pe Chef Alex Guarnaschelli, în două runde intense de gătit. -
18:00
Casa bucătăriei italiene • Sez.2, Ep.3
Aduceți pâinea!Cei zece chefi rămași vizitează o brutărie italiană autentică, apoi trebuie să creeze un meniu care încorporează pâine în fiecare fel de mâncare. -
19:00
Cu Guy la băcănie • Sez.23, Ep.9
Jocuri cu ou într-un rol nouGuy Fieri nu e un mare amator de ouă, dar situația s-ar putea schimba după ce aduce patru chefi în Flavortown, pentru o competiție culinară în care ouăle joacă rolul principal. -
20:00
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.49, Ep.11
Martha dictează: Schimbați posturile!Martha Stewart îi șochează pe cei patru chefi din competiție când dezvăluie că are de gând să-i pună să facă schimb de stații de lucru - și de rețete - în orice moment! -
21:00
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.49, Ep.12
Martha dictează: Concurentul misterios!Martha dezvăluie o nouă răsturnare de situații: există un singur loc în runda pentru deserturi, fiindcă un al cincilea chef misterios așteaptă în culise, ca să intre în concurs. -
22:00
Chef Alex versus America • Sez.1, Ep.2
Chef Alex și crustaceelePrezentatorul Eric Adjepong întâmpină trei specialiști în crustacee din Louisiana, Maine și Hawaii, ca s-o provoace pe Chef Alex Guarnaschelli, în două runde intense de gătit. -
23:00
Casa bucătăriei italiene • Sez.2, Ep.3
Aduceți pâinea!Cei zece chefi rămași vizitează o brutărie italiană autentică, apoi trebuie să creeze un meniu care încorporează pâine în fiecare fel de mâncare. -
00:00
Restaurante imposibile • Sez.17, Ep.12
Salvarea unui vis americanAjutând o imigrantă rusă să-și salveze restaurantul din Las Vegas, numit Burnt Offerings, Robert caută soluții ca să-i crească veniturile și să-i scadă cheltuielile. -
01:00
Restaurante imposibile • Sez.17, Ep.14
Casa din cărți de jocRobert vizitează Cafe No Fur din Las Vegas, unde proprietarii, un model și un fost jucător de poker, trebuie să-și schimbe ideile fixe dacă vor ca afacerea lor să supraviețuiască. -
02:00
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.5, Ep.21
VenețiaDe la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează rețete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri. -
02:30
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.5, Ep.22
MilanoDe la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează rețete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri. -
03:00
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.5, Ep.23
NapoliDe la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează rețete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri. -
03:22
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.5, Ep.24
BeijingDe la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează rețete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri. -
03:45
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.2
Tura 2: AdaptabilitateÎntre a treia și a șasea oră, chefii trebuie să se adapteze la mai multe schimbări și surprize din partea lui Stephanie Izard, ca să poată intra în a șaptea oră din competiție. -
04:30
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.3
Tura 3: IngeniozitateSe instalează oboseala când chefii intră în cea de-a șaptea și a opta oră de lucru, pregătind dintr-o pungă de ingrediente trei rețete diferite pentru Scott Conant, care jurizează. -
05:15
Restaurante americane • Sez.26, Ep.1
Cu burta în sus în BarcelonaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
05:37
Restaurante americane • Sez.26, Ep.2
Degustăm SpaniaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
06:00
Restaurante americane • Sez.26, Ep.3
Dumicate îmbelșugateGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
06:30
Restaurante americane • Sez.26, Ep.4
Sandvișuri și cârnațiGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.
duminică, 8 iunie
-
07:00
Copii mici, bucătari mari • Sez.6, Ep.6
Copii cu cotleteChefi mici cu ambiții mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase și lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap. -
08:00
Copii mici, bucătari mari • Sez.6, Ep.7
Ne jucăm cu mirodeniiCompetiția se încinge serios. În primul rând, copiii trebuie să-și pună ochelari când lucrează cu ardei roșii, apoi folosesc o dulceață picantă pentru desert. -
09:00
Chef Alex versus America • Sez.1, Ep.2
Chef Alex și crustaceelePrezentatorul Eric Adjepong întâmpină trei specialiști în crustacee din Louisiana, Maine și Hawaii, ca s-o provoace pe Chef Alex Guarnaschelli, în două runde intense de gătit. -
10:00
Casa bucătăriei italiene • Sez.2, Ep.3
Aduceți pâinea!Cei zece chefi rămași vizitează o brutărie italiană autentică, apoi trebuie să creeze un meniu care încorporează pâine în fiecare fel de mâncare. -
11:00
Bucătăria de la fermă • Sez.6, Ep.12
Mâncare chinezească de CrăciunMolly și Nick sărbătoresc Ajunul Crăciunului cu mâncare chinezească. Meniul festiv al lui Molly conține colțunași suculenți cu carne de porc și pui Kung Pao. -
11:30
Bucătăria de la fermă • Sez.6, Ep.13
Petrecerea clubului de lecturăMolly găzduiește la fermă un club de lectură și gătește pentru invitații ei. În meniu avem cotlete de porc la frigare cu salsa Verde și prăjituri cu prune în stil Dakota. -
12:00
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.1
Sărbătoare norvegianăMolly Yeh gătește la fermă o cină în stil norvegian. Începe cu hot dog în lipie norvegiană, lefse, cu salată de fenicul, apoi prepară tartine cu somon și avocado. -
12:30
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.2
Gheața de la fermăMolly Yeh pregătește ceva bun pentru trioul cu care patinează: tacos cu carne de vită prăjită, broccoli cu mult parmezan, iar la desert cornete cu cafea și cremă de biscuiți. -
13:00
Bucătăreasă la fermă • Sez.24, Ep.2
Crăciun în stil retroRee Drummond face mai multe rețete retro de sărbători, care au rezistat la proba timpului: biscuiți mexicani festivi, serviți la nunți, și un fondue clasic cu brânză. -
13:30
Bucătăreasă la fermă • Sez.24, Ep.3
Ce gătim în oalăRee Drummond creează mai multe minunății delicioase, toate gătită în aceeași oală. În meniu avem vită în stil asiatic, fiartă înăbușit, și supă de roșii cu multă brânză. -
14:00
Bucătăreasă la fermă • Sez.25, Ep.1
M-am făcut mareRee Drummond pregătește un pachet cu ustensile de bucătărie pentru fiica ei, Alex. Printre altele, o tavă de cuptor plină cu un preparat delicios și o formă pentru colțunași. -
14:30
Bucătăreasă la fermă • Sez.25, Ep.2
Rețete italienești gata în 16 minuteRee Drummond pregătește un trio de mâncăruri italienești minunate, gata în doar 16 minute. În meniu: escalop rapid de porc și friptură de porc la cuptor, în stil „pizzaiola". -
15:00
Concursuri culinare surpriză • Sez.1, Ep.4
Eric Adjepong față în față cu MariaMaria, o fostă majoretă, e acum o gospodină pasionată de gătit. Nu-i vine să creadă când află că se va întrece cu chef Eric Adjepong, celebru în toată lumea. -
15:30
Concursuri culinare surpriză • Sez.1, Ep.5
Marc Murphy față în față cu WendyEddie Jackson e ochi și urechi când Wendy, o gospodină pricepută, se ia la întrecere cu Marc Murphy, celebru chef și proprietar de restaurant. -
16:00
Concursuri culinare surpriză • Sez.1, Ep.6
Tiffani Faison față în față cu JustinJustin, un profesor pasionat să gătească rețete vegane acasă, e uluit când Eddie Jackson îi oferă șansa de a concura cu o mare vedetă, chef Tiffani Faison. -
16:30
Concursuri culinare surpriză • Sez.1, Ep.7
Scott Conant față în față cu GabrielleEddie Jackson e gazda unei mărețe bătălii pe bază de carne de pui, între Gabrielle, veteran de armată, și celebrul chef Scott Conant. Care dintre ei va zbura spre victorie? -
17:00
Gătit la jar cu Michael Symon • Sez.5, Ep.1
Câteva dintre lucrurile mele preferateMichael Symon e gata să-și sărbătorească tatăl cu o rețetă diferită de chilli texan, pâine cu mălai dulce-sărată și un desert cu ciocolată și nuci. -
17:30
Gătit la jar cu Michael Symon • Sez.5, Ep.2
California DreamingMichael Symon savurează o vară aurie și rețetele lui din California: friptură de vită afumată, salată cu avocado la grătar și prăjitură cu căpșuni. -
18:00
Cu Guy la băcănie • Sez.23, Ep.1
Sănătos și nesănătosGuy Fieri provoacă patru chefi să prepare versiuni mai sănătoase ale unor rețete nesănătoase. Ei trebuie să facă un burger și cartofi prăjiți fără a folosi ingredientele obișnuite. -
19:00
Contra lui Bobby Flay • Sez.33, Ep.11
Atac în forțăComicii Samantha Bee și Michael Symon se dau peste cap ca să-l deturneze pe Bobby Flay, pentru ca chefii Johnny Alvarez și Stanton Bundy să poată să obțină victoria. -
19:30
Contra lui Bobby Flay • Sez.33, Ep.12
O echipă de nota 10!Alex Guarnaschelli și Anne Burrell formează un duet dinamic, care face tot ce poate ca să obțină pentru chef Alison Settle și chef Kevin Scharpf o victorie contra lui Bobby Flay. -
20:00
Restaurante imposibile • Sez.17, Ep.12
Salvarea unui vis americanAjutând o imigrantă rusă să-și salveze restaurantul din Las Vegas, numit Burnt Offerings, Robert caută soluții ca să-i crească veniturile și să-i scadă cheltuielile. -
21:00
Restaurante imposibile • Sez.17, Ep.14
Casa din cărți de jocRobert vizitează Cafe No Fur din Las Vegas, unde proprietarii, un model și un fost jucător de poker, trebuie să-și schimbe ideile fixe dacă vor ca afacerea lor să supraviețuiască. -
22:00
Gătit la jar cu Michael Symon • Sez.5, Ep.1
Câteva dintre lucrurile mele preferateMichael Symon e gata să-și sărbătorească tatăl cu o rețetă diferită de chilli texan, pâine cu mălai dulce-sărată și un desert cu ciocolată și nuci. -
22:30
Gătit la jar cu Michael Symon • Sez.5, Ep.2
California DreamingMichael Symon savurează o vară aurie și rețetele lui din California: friptură de vită afumată, salată cu avocado la grătar și prăjitură cu căpșuni. -
23:00
Cu Guy la băcănie • Sez.23, Ep.1
Sănătos și nesănătosGuy Fieri provoacă patru chefi să prepare versiuni mai sănătoase ale unor rețete nesănătoase. Ei trebuie să facă un burger și cartofi prăjiți fără a folosi ingredientele obișnuite. -
00:00
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.4
Tura 4: Muncă în echipăLucrând cu chefi pe care de-abia i-au cunoscut, concurenții gândesc strategii, colaborează și execută comenzi, sub privirile critice ale lui Michael și Bryan Voltaggio. -
01:00
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.5
Tura 5: Simț artisticSe face simțită epuizarea, căci chefii intră în cea de-a 13-a oră a competiției de 24 de ore și transformă semipreparate pentru microunde în opere de artă, pentru Eric Adjepong. -
02:00
Copii mici, bucătari mari • Sez.6, Ep.6
Copii cu cotleteChefi mici cu ambiții mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase și lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap. -
03:00
Copii mici, bucătari mari • Sez.6, Ep.7
Ne jucăm cu mirodeniiCompetiția se încinge serios. În primul rând, copiii trebuie să-și pună ochelari când lucrează cu ardei roșii, apoi folosesc o dulceață picantă pentru desert. -
03:45
Bucătăria de la fermă • Sez.6, Ep.12
Mâncare chinezească de CrăciunMolly și Nick sărbătoresc Ajunul Crăciunului cu mâncare chinezească. Meniul festiv al lui Molly conține colțunași suculenți cu carne de porc și pui Kung Pao. -
04:07
Bucătăria de la fermă • Sez.6, Ep.13
Petrecerea clubului de lecturăMolly găzduiește la fermă un club de lectură și gătește pentru invitații ei. În meniu avem cotlete de porc la frigare cu salsa Verde și prăjituri cu prune în stil Dakota. -
04:30
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.1
Sărbătoare norvegianăMolly Yeh gătește la fermă o cină în stil norvegian. Începe cu hot dog în lipie norvegiană, lefse, cu salată de fenicul, apoi prepară tartine cu somon și avocado. -
04:52
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.2
Gheața de la fermăMolly Yeh pregătește ceva bun pentru trioul cu care patinează: tacos cu carne de vită prăjită, broccoli cu mult parmezan, iar la desert cornete cu cafea și cremă de biscuiți. -
05:15
Bucătăreasă la fermă • Sez.24, Ep.2
Crăciun în stil retroRee Drummond face mai multe rețete retro de sărbători, care au rezistat la proba timpului: biscuiți mexicani festivi, serviți la nunți, și un fondue clasic cu brânză. -
05:37
Bucătăreasă la fermă • Sez.24, Ep.3
Ce gătim în oalăRee Drummond creează mai multe minunății delicioase, toate gătită în aceeași oală. În meniu avem vită în stil asiatic, fiartă înăbușit, și supă de roșii cu multă brânză. -
06:00
Bucătăreasă la fermă • Sez.25, Ep.1
M-am făcut mareRee Drummond pregătește un pachet cu ustensile de bucătărie pentru fiica ei, Alex. Printre altele, o tavă de cuptor plină cu un preparat delicios și o formă pentru colțunași. -
06:30
Bucătăreasă la fermă • Sez.25, Ep.2
Rețete italienești gata în 16 minuteRee Drummond pregătește un trio de mâncăruri italienești minunate, gata în doar 16 minute. În meniu: escalop rapid de porc și friptură de porc la cuptor, în stil „pizzaiola".
Cele mai populare