sâmbătă, 23 noiembrie
-
07:00
Copii mici, bucătari mari • Sez.3, Ep.5
Deserturi decisiveChefi mici cu ambiții mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase și lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap. -
07:45
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.4
Triunghiul din Carolina de NordAndrew Zimmern scotocește printre comorile din Raleigh, Durham și Chapel Hill, unde descoperă o scenă culinară în plin avânt, cu multe influențe sudiste. -
08:10
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.36, Ep.1
Cu limbă de rațăÎn prima rundă, concurenții au de-a face cu un ingredient surprinzător și dificil: limbă de rață. Un coș cu piersici lansează o provocare pentru runda finală, care e desertul. -
08:55
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.36, Ep.2
Ciocolată și iar ciocolată!Concurenții fac bomboane, prăjituri și înghețată în această probă dedicată deserturilor. Îi așteaptă trei runde cu ciocolată, dar și un ingredient mai dificil. -
09:40
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.36, Ep.4
Mese de milioane de dolariCei patru chefi se întrec ca să o impresioneze pe Martha Stewart. În runda finală, ei bagă la cuptor o rețetă neobișnuită cu ciocolată, apoi o prăjitură specială. -
10:25
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.4
Tura 4: Muncă în echipăLucrând cu chefi pe care de-abia i-au cunoscut, concurenții gândesc strategii, colaborează și execută comenzi, sub privirile critice ale lui Michael și Bryan Voltaggio. -
11:10
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.5
Tura 5: Simț artisticSe face simțită epuizarea, căci chefii intră în cea de-a 13-a oră a competiției de 24 de ore și transformă semipreparate pentru microunde în opere de artă, pentru Eric Adjepong. -
11:55
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.6
Tura 6: Riscuri asumateChefii câștigă puncte pentru gătit, strategii și multe altele. Maneet Chauhan va decide soarta fiecăruia, la numai două ture distanță de ziua când cineva va obține marele premiu. -
12:40
24 din 24: Până la ultimul om • Sez.1, Ep.7
Tura 7: SimplitateJuliți și istoviți, chefii își demonstrează măiestria culinară prin simplitate. Brooke Williamson decide cine sunt cei patru care vor intra în finală. -
13:25
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.7, Ep.2
Spectacol cu marionete de turtă dulceLa casa fursecurilor de Crăciun, patru maeștri în turtă dulce fac marionete din fursecuri, apoi săli de teatru mari, pentru marionete de turtă dulce. -
14:10
Sărbători în bucătărie • Sez.10, Ep.2
De-abia aștept sărbătoarea curcanului!Cofetarii omagiază vedeta Zilei Recunoștinței cu emisfere dulci de sezon, apoi ne arată cum știu să decoreze masa festiv, cu prăjiturele tematice. -
15:40
Restaurante americane • Sez.31, Ep.8
Localuri de familieGuy Fieri vizitează mai multe localuri de familie. În Denver, Colorado, degustă mâncăruri de suflet în stilul din Caraibe, iar în Logan, Utah, are în meniu specialități indiene. -
16:02
Restaurante americane • Sez.31, Ep.9
Mâncare ca la mama acasăGuy Fieri pleacă la drum în căutarea celor mai gustoase rețete pregătite în casă. În Garland, Utah, se înfruptă din sandvișuri picante, urmate de un desert legendar. -
16:25
Contra lui Bobby Flay • Sez.27, Ep.10
Totul din legumeBobby Flay vine cu un invitat special, activistul Beth Stern. Lui i se alătură Katie Lee, pentru o bătălie integral vegetariană, cu chefii vegetariani Cara Nance și Destiny Aponte. -
16:47
Contra lui Bobby Flay • Sez.27, Ep.11
Flirt cu victoriaAlex Guarnaschelli primește o mână de ajutor de la Malin Akerman. Andrew Bent și Alejandro Barrientos încearcă să fure o victorie, iar Malin se ocupă de interferențe în bucătărie. -
17:10
Competiția restaurantelor mobile • Sez.16, Ep.3
Explozie în echipăTensiunea crește când o dubiță aproape se dezmembrează din cauza agitației din interior. Apoi unul dintre profesioniști își intră în ritm, iar altul e în cădere. -
18:00
Chef Alex versus America • Sez.4, Ep.10
Alex și orezulTrei chefi intră într-una dintre cele mai dificile competiții culinare, folosindu-și măiestria în gătit orez ca s-o învingă pe Alex Guarnaschelli. -
18:50
Cel mai bun cofetar din America • Sez.3, Ep.6
Deserturi mici și înalteCofetarii rămași fac versiuni miniaturale pentru două rețete clasice de patiserie, apoi creează un desert înalt, cu cel puțin 12 etaje, folosind susanul ca aromă principală. -
19:40
Contra lui Bobby Flay: De sărbători • Sez.2, Ep.2
Concurs de sărbători: Sărbătoarea curcanuluiKatie Lee Biegel rupe iadeșul cu rețete clasice pentru Sărbătoarea Curcanului. Concurenții încearcă să-l învingă pe Bobby Flay cu o nouă tradiție. -
20:25
Concursuri culinare surpriză • Sez.2, Ep.11
Competiție cu multă brânzăEddie Jackson îi face o surpriză lui Marcus, manager de programe și bucătar amator, oferindu-i șansa unică de a-și măsura talentul culinar cu master chef Antonia Lofaso. -
20:48
Concursuri culinare surpriză • Sez.2, Ep.12
Rețeta câștigătoareEddie Jackson e gazda marii confruntări dintre asistenta medicală Robin și celebrul chef Joe Sasto. Va reuși Robin să câștige concursul și să ia acasă premiul de 5.000$? -
21:10
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.58, Ep.13
Ananas în nuanțe de rozPatru chefi găsesc o surpriză porcească în coșul pentru aperitive, apoi fac exces de zel când trebuie să bată carnea de porc pentru felul principal. -
21:55
Jocuri culinare cu Guy Fieri • Sez.2, Ep.3
Vrem frigăruia de aur!Tara Lipinksi și Johnny Weir, Natasha Leggero și Moshe Kasher, Lauren Ash și Leslie Seiler intră cu toții în concurs, sperând să câștige mult râvnita tigaie de aur. -
22:40
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.7, Ep.2
Spectacol cu marionete de turtă dulceLa casa fursecurilor de Crăciun, patru maeștri în turtă dulce fac marionete din fursecuri, apoi săli de teatru mari, pentru marionete de turtă dulce. -
23:25
Sărbători în bucătărie • Sez.10, Ep.2
De-abia aștept sărbătoarea curcanului!Cofetarii omagiază vedeta Zilei Recunoștinței cu emisfere dulci de sezon, apoi ne arată cum știu să decoreze masa festiv, cu prăjiturele tematice. -
00:55
Bucătărie în stil sudist • Sez.10, Ep.4
Și la mic-dejun, și la cinăTrisha îl invită la ea pe prietenul și managerul ei de social media, Bryan, să deguste diverse rețete inventive. Printre altele, face un desert cu fructe, frișcă și sos de afine. -
01:17
Bucătărie în stil sudist • Sez.10, Ep.5
Mâncare, mai repede!Trisha o invită pe Danica Patrick, șoferiță de curse profesionistă, să facă o oprire „la boxe", la ea. O așteaptă cu un sandviș cubanez cu murături și cartofi la oala sub presiune. -
01:40
Copii mici, bucătari mari • Sez.3, Ep.5
Deserturi decisiveChefi mici cu ambiții mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase și lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap. -
02:25
Restaurante americane • Sez.24, Ep.11
Călătorie prin CubaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
02:47
Restaurante americane • Sez.24, Ep.12
Rețete din HavanaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
03:10
Restaurante americane • Sez.24, Ep.13
În stil mareGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
03:32
Restaurante americane • Sez.25, Ep.1
În stil MauiGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
03:55
Restaurante americane • Sez.25, Ep.2
Asia, Africa și IndiaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
04:17
Restaurante americane • Sez.25, Ep.3
Rețete creole, aperitive reci și clătiteGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
04:40
Restaurante americane • Sez.25, Ep.4
De mâncat și de băutGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
05:02
Restaurante americane • Sez.25, Ep.6
Cârnați, fructe de mare și shawarmaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
05:25
Restaurante americane • Sez.25, Ep.7
Confort cosmopolitGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
05:47
Restaurante americane • Sez.25, Ep.8
Burgeri, chifle și covrigiGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
06:10
Bucătărie în stil sudist • Sez.10, Ep.4
Și la mic-dejun, și la cinăTrisha îl invită la ea pe prietenul și managerul ei de social media, Bryan, să deguste diverse rețete inventive. Printre altele, face un desert cu fructe, frișcă și sos de afine. -
06:35
Bucătărie în stil sudist • Sez.10, Ep.5
Mâncare, mai repede!Trisha o invită pe Danica Patrick, șoferiță de curse profesionistă, să facă o oprire „la boxe", la ea. O așteaptă cu un sandviș cubanez cu murături și cartofi la oala sub presiune.
duminică, 24 noiembrie
-
07:00
Copii mici, bucătari mari • Sez.3, Ep.6
Cu mult curryChefi mici cu ambiții mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase și lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap. -
07:45
Mâncăruri bizare: Destinații delicioase • Sez.8, Ep.5
HollywoodAndrew Zimmern explorează locuri căutate și comori culinare de la Hollywood, se înfruptă din fripturi și martini, înghețată persană, pește thailandez la abur și lipie armenească. -
08:10
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.9, Ep.2
Grădina din farfurieCei 11 mici cofetari trebuie să facă prăjituri decorate cu fructe adevărate, ierburi și alte ingrediente naturale. Nu pot să folosească sclipici, bombonele colorate sau fondant. -
08:55
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.9, Ep.3
Petrecere în văzduhValerie Bertinelli și Duff Goldman le cer celor 10 tineri cofetari rămași în competiție să lucreze în echipe, ca să facă brioșe cu curcubee, uimitoare, în culori vii. -
09:40
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.9, Ep.4
Trei mese sănătoaseValerie și Duff îi pun pe tinerii cofetari să creeze „impostori" care arată ca un mic-dejun, prânz și cină. Unul dintre ei are de făcut un desert care arată ca rulourile de sushi. -
10:25
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.6
Ziua când ne bucurăm de ciocolatăRee Drummond face o prăjitură cu multă ciocolată, plus fursecuri cu ciocolată albă și nuci macadamia, apoi ne prezintă rețeta ei foarte simplă de tartă cu ciocolată. -
10:47
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.7
Petrecere la birouRee pregătește mai multe rețete pentru o petrecere relaxată, la birou. În meniu include costiță cu mere, bețigașe cu brânzeturi italienești, crab Rangoon și colțunași chinezești. -
11:10
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.8
Gătit ca acasăRee Drummond pregătește un pachet de mulțumire comestibil: limonadă cu struguri, tocană de pui în stil clasic și o prăjitură cu cremă dulce de lămâie și zmeură. -
11:32
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.9
Pui gata în 16 minuteRee face patru rețete grozave, cu carne de pui: burgeri cu pui picant, friptură de pui în stil Tex-Mex și pui cu oțet balsamic - o soluție grozavă, ca fel de mâncare unic la cină. -
11:55
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.10
Cină la dubluRee face porții duble, ca să pună jumătate la congelator și să mai păstreze și pentru altă zi. În meniu avem scoici umplute cu creveți și o caserolă cu nachos și brânză. -
12:17
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.11
Noua frontierăRee gătește rețete clasice de la fermă, într-o notă inedită: paste Carbonara cu dovlecei, sărace în calorii, salată Caesar picantă, cu varză de Bruxelles, și negresă cu ciocolată. -
12:40
Bucătăreasă la fermă • Sez.21, Ep.12
De marți searaRee gătește rețetele preferate ale lui Todd, fiul ei: sandvișuri cu friptură și brânză, batoane de morcov prăjite, cu sos de roșii, și biscuiți cu ciocolată și unt de arahide. -
13:02
Bucătăreasă la fermă • Sez.22, Ep.1
Grijă de două ori mai mareRee face pachete cu bunătăți pentru fetele ei, la colegiu. Le trimite tartine de casă pentru micul dejun, prăjituri cu nuci și semințe, biscuiți sare-și-piper și jeleuri cu cireșe. -
13:25
Competiția restaurantelor mobile • Sez.16, Ep.3
Explozie în echipăTensiunea crește când o dubiță aproape se dezmembrează din cauza agitației din interior. Apoi unul dintre profesioniști își intră în ritm, iar altul e în cădere. -
14:10
Chef Alex versus America • Sez.4, Ep.10
Alex și orezulTrei chefi intră într-una dintre cele mai dificile competiții culinare, folosindu-și măiestria în gătit orez ca s-o învingă pe Alex Guarnaschelli. -
14:55
Restaurante imposibile • Sez.18, Ep.4
Necazuri mari în TennesseeRobert are 48 de ore ca să salveze Big Tom's Backyard Grill and Bar din Cleveland, Tennessee. Declinul acestui restaurant le distruge căsnicia proprietarilor, Tom și Sabrina. -
15:40
Restaurante imposibile • Sez.18, Ep.5
R.E.S.P.E.C.T.Robert se ocupă de Mr. B's Southern Kitchen din Florida, unde descoperă un restaurant în declin, care îi dezbină pe frații Ninkia și Calvin. -
16:25
Restaurante imposibile • Sez.18, Ep.6
SOS, sandviciuri!Robert vizitează Turnpike's Rest Stop din Spring Hill, Florida. În scurt timp, își dă seama că declinul afacerii e provocat de lipsă de comunicare și sandviciuri supradimensionate. -
17:10
Selena Gomez + Restaurant • Sez.1, Ep.5
Selena și Alta AdamsSelena Gomez ajunge la Alta, restaurantul lui Keith Corbin din California, și face o rețetă cu pește pentru cel mai dur critic de aici, Renee Corbin. -
17:35
Selena Gomez + Restaurant • Sez.1, Ep.6
Selena și Moo's Craft BarbecueSelena Gomez gustă cel mai bun grătar ca în Texas din Los Angeles, la Moo's Craft Barbecue, interpretând în notă proprie meniul lor axat pe carne. -
18:00
Turtă dulce de sărbători • Sez.1, Ep.2
Cel mai incredibil atelier al MoșuluiTrei cofetari ingenioși se întrec într-o probă teribilă, în care trebuie să creeze versiunea lor de „Pol Nord" dulce. Proba are și o cerință dificilă strecurată pe-acolo. -
18:50
Cel mai bun cofetar din America • Sez.3, Ep.7
Chef cu ciocolatăÎntr-o finală a cărei temă e ciocolata, cei trei cofetari rămași creează negrese cu ciocolată și un tort cu artificii și tema „La Mulți Ani, SUA!", marcând sărbătoarea națională. -
19:40
Supraveghere în supermarket • Sez.1, Ep.1
Seara întâlniriiPatru chefi îi urmăresc pe cumpărătorii de la Gelson's Market, în Thousand Oaks, California. Cei doi finaliști se vor întrece pregătind cea mai bună rețetă pentru seara întâlnirii. -
20:25
Concursuri culinare surpriză • Sez.3, Ep.9
Pui ce pui...Eddie Jackson o surprinde pe Bria George, bucătăreasă amatoare, care intră într-un concurs cu carne de pui, contra celebrei Chef Antonia Lofaso. -
20:48
Concursuri culinare surpriză • Sez.3, Ep.10
Pe locuri, fiți gata, halibut!Jen McNabb, bucătăreasă amatoare, are o mare surpriză: Eddie Jackson o invită să gătească halibut și să concureze cu celebrul Chef Rocco DiSpirito. -
21:10
Bucătăria de la fermă • Sez.14, Ep.5
Romantism picantDe Ziua Îndrăgostiților, Molly pregătește o cină romantică: pui fript cu sumac, cu mult sos zhug, picant și aromat. -
21:32
Bucătăria de la fermă • Sez.14, Ep.6
Anul DragonuluiVerii lui Molly sunt în oraș, deci ea pregătește mâncare chinezească: sandviciuri cu chifteluțe Char Siu, apoi o salată cu tăiței lungi, pentru noroc. -
21:55
Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă • Sez.1, Ep.1
Selena și EricSelena Gomez întâmpină Noul An cu Chef Eric Adjepong și își testează măiestria făcând terci cu creveți și banană, scoici Benedict și budincă cu bezea. -
22:40
Selena Gomez + Restaurant • Sez.1, Ep.5
Selena și Alta AdamsSelena Gomez ajunge la Alta, restaurantul lui Keith Corbin din California, și face o rețetă cu pește pentru cel mai dur critic de aici, Renee Corbin. -
23:02
Selena Gomez + Restaurant • Sez.1, Ep.6
Selena și Moo's Craft BarbecueSelena Gomez gustă cel mai bun grătar ca în Texas din Los Angeles, la Moo's Craft Barbecue, interpretând în notă proprie meniul lor axat pe carne. -
23:25
Turtă dulce de sărbători • Sez.1, Ep.2
Cel mai incredibil atelier al MoșuluiTrei cofetari ingenioși se întrec într-o probă teribilă, în care trebuie să creeze versiunea lor de „Pol Nord" dulce. Proba are și o cerință dificilă strecurată pe-acolo. -
00:10
Chef Alex versus America • Sez.4, Ep.10
Alex și orezulTrei chefi intră într-una dintre cele mai dificile competiții culinare, folosindu-și măiestria în gătit orez ca s-o învingă pe Alex Guarnaschelli. -
00:55
Bucătărie în stil sudist • Sez.10, Ep.7
Trucurile TrisheiTrisha ne dezvăluie cele mai tari secrete ale ei pentru petrecerile în aer liber. În meniu avem dulciuri, sos de pizza și nachos la desert. În plus, vine în vizită un fotbalist! -
01:17
Bucătărie în stil sudist • Sez.10, Ep.8
Trisha face pregătiri de HalloweenTrisha o invită la ea pe prietena ei, Glenda, ca să probeze costume înfricoșătoare și să deguste rețete. Pregătește ardei umpluți, hummus cu dovleac copt și multe altele! -
01:40
Copii mici, bucătari mari • Sez.3, Ep.6
Cu mult curryChefi mici cu ambiții mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase și lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap. -
02:25
Cele mai bune rețete din oraș • Sez.1, Ep.8
NewportNoah Cappe, Tiffani Faison și Shota Nakajima explorează scena culinară din Newport, Rhode Island, unde gustă de toate, de la fiertură de pește și tăiței la burgeri și biscuiți. -
03:10
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.3, Ep.1
Un Crăciun perfectEddie Jackson invită cinci dintre cei mai buni creatori de fursecuri să ia cu asalt lumea artelor frumoase, asamblând mozaicuri spectaculoase din fursecuri. -
03:55
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.3, Ep.2
Culorile CrăciunuluiCinci maeștri ai fursecurilor concurează ca să impresioneze juriul cu fursecurile lor fără culori. Ei pregătesc tarte cu straturi alternative de fursecuri, creme și fructe. -
04:40
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.3, Ep.3
Luminițe strălucitoare și fursecuri mariCinci cofetari lucrează inventiv cu cuttere clasice de fursecuri, apoi folosesc vitralii comestibile ca să pregătească fursecuri în formă de decorațiuni tradiționale de Crăciun. -
05:25
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.3, Ep.4
Tradiții de CrăciunCei cinci cofetari fac felicitări ingenioase de Crăciun, din fursecuri, apoi ating noi înălțimi concepând tot din fursecuri ornamente minunate, pentru vârful bradului de Crăciun. -
06:10
Bucătărie în stil sudist • Sez.10, Ep.7
Trucurile TrisheiTrisha ne dezvăluie cele mai tari secrete ale ei pentru petrecerile în aer liber. În meniu avem dulciuri, sos de pizza și nachos la desert. În plus, vine în vizită un fotbalist! -
06:35
Bucătărie în stil sudist • Sez.10, Ep.8
Trisha face pregătiri de HalloweenTrisha o invită la ea pe prietena ei, Glenda, ca să probeze costume înfricoșătoare și să deguste rețete. Pregătește ardei umpluți, hummus cu dovleac copt și multe altele!
Cele mai populare