vineri, 27 decembrie
-
07:00
Copii mici, bucătari mari • Sez.6, Ep.13
Bețe în roateUn grup de chefi juniori fac rețete distractive, fixate pe țepușe. În prima rundă, pentru aceste frigărui-aperitiv trebuie să folosească și paste umplute. -
07:45
Academia Culinară • Sez.1, Ep.1
Principii de bază: Arta prăjeliiJenny Morris și Reza Mahammad deschid porțile Academiei Culinare, locul unde vor învăța șase chefi aspiranți cum să prepare un festin delicios. -
08:10
Maeștrii dulciurilor • Sez.1, Ep.4
Coșuri cu alcoolPatru chefi patseri trebuie să transforme băuturi de oameni mari în preparate perfecte de patiserie. În prima rundă, au ca ingrediente o bere specială și o delicatesă congelată. -
08:55
Contra lui Bobby Flay • Sez.18, Ep.1
Se încinge competițiaLaurent Zirotti și Eric Damidot, chefi din Franța, se înfruntă în arenă. Geoffrey Zakarian și Damaris Phillips decid cine are ce trebuie ca să poată lupta contra lui Bobby Flay. -
09:17
Contra lui Bobby Flay • Sez.18, Ep.2
Vrabie, vrăbioarăUn chef din Sonoma County și unul din New Jersey se întrec pentru dreptul de a înfrunta măreția. În calea lor stau gusturile lui Alex Guarnaschelli și Michael Voltaggio. -
09:40
Restaurante americane • Sez.28, Ep.4
Tot felul de rețete de sufletGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
10:02
Restaurante americane • Sez.28, Ep.5
Cu mult aluatGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
10:25
Restaurante imposibile • Sez.20, Ep.13
Greutăți de ridicatRobert Irvine vine să ajute Greg's BBQ, un local din Belen, New Mexico. Proprietarul, un fost pușcaș marin care are probleme de sănătate, își controlează fiul foarte strict. -
11:10
Bucătărim împreună • Sez.20, Ep.16
Primăvara în acțiuneEchipa serbează primăvara cu rețete delicioase: cotlete de porc la grătar cu ardei iute și caise, cheesecake cu fructe de pădure și lămâie. Invitat: starul Broadway Daniel Breaker. -
11:55
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.7
Ospăț în stil italianMolly Yeh pregătește un ospăț în stil italian pentru toată familia: burgeri din chiftele, o salată aperitiv, ceapă crocantă prăjită cu parmezan, și înghețată spumoni la borcănele. -
12:17
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.8
Aniversarea de fierMolly Yeh își aniversează căsătoria cu o cină excelentă: friptură suculentă din mușchi de vită, cartofi cu sos la cuptor, tăiați în felii subțiri, și un tort cu mousse de marțipan. -
12:40
Turtă dulce de sărbători • Sez.2, Ep.1
Cel mai groznic Crăciun din istoriePaige Davis provoacă trei cofetari să-și folosească simțul umorului și să prepare cele mai bune creații ale lor din turtă-dulce, pregătind cel mai groaznic Crăciun din istorie. -
13:25
Bucătăria de la fermă • Sez.13, Ep.2
Un brunch „fantabulos" pentru copiiMolly Yeh prepară pentru toată familia un meniu de brunch numai bun pentru copii: biscuiți umpluți cu cârnați, minitarte cu spanac și ou, apoi băuturi reci cu unt de arahide. -
13:48
Bucătăria de la fermă • Sez.13, Ep.3
Pizza la a doua petrecere de 40 de ani!Molly Yeh dă o petrecere cu pizza în aer liber, pentru a doua aniversare de 40 de ani a prietenei ei. În meniu: pizza cu brânză și cârnați, plus prăjitură-curcubeu cu migdale. -
14:10
Campionatul Copiilor: Rețete la cuptor • Sez.12, Ep.3
Dulciuri de vânzareValerie Bertinelli e Duff Goldman desafiam os jovens padeiros a trabalhar em equipas para decorar a sua banca de venda de bolos e enchê-la com os doces que lhes foram atribuídos. -
14:55
Cele mai bune rețete din oraș • Sez.1, Ep.1
Port St. LucieGuy Fieri îi invită pe Noah Cappe, Joe Sasto și Aarti Sequeira să guste bunătăți japoneze, jamaicane, cubaneze, grecești și americane în Florida. -
15:40
Bucătăreasă la fermă • Sez.18, Ep.1
Așa stau lucrurileRee Drummond, blogăriță premiată și fostă „fată de oraș", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la rețete încropite rapid până la mâncăruri pretențioase. -
16:02
Bucătăreasă la fermă • Sez.18, Ep.2
Nu se știe când ai nevoieRee Drummond, blogăriță premiată și fostă „fată de oraș", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la rețete încropite rapid până la mâncăruri pretențioase. -
16:25
Contra lui Bobby Flay • Sez.24, Ep.13
Rivalitate între frațiChefii Matt și Lisa Storch sunt frați. Acum au decis să-și aducă rivalitatea la un nou nivel, încercând să-l înfrunte pe Bobby Flay. Care dintre ei doi își va măsura forțele cu el? -
16:47
Contra lui Bobby Flay • Sez.25, Ep.1
Dragoste de varăChef Carla Hall încearcă să-l învingă în bucătărie pe prezentatorul TV Steve Higgins. Îi asistă Kathy Sidell și Vinson Petrillo. Cine se va măsura mai apoi cu Bobby Flay? -
17:10
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.7, Ep.7
Filmul „Elful" împlinește 20 de aniPatru cofetari fac fursecuri care prezintă parcursul lui Buddy și scena lor preferată din filmul Warner Brothers de Crăciun, „Elful". -
18:00
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.7, Ep.8
Crăciun ca la țarăPatru cofetari creează două idei de Crăciun cu cowboy. Cei rămași în concurs fac borcane pentru fursecuri, în formă de ferme complet funcționale. -
18:50
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.42, Ep.2
Plăcintă de Ziua RecunoștințeiChefii primesc trei coșuri cu teme inspirate de Ziua Recunoștinței. Într-o rundă trebuie să prepare o rețetă cu carne de curcan, dar folosesc cârnați din carne de porc și praz. -
19:40
Restaurante imposibile • Sez.20, Ep.13
Greutăți de ridicatRobert Irvine vine să ajute Greg's BBQ, un local din Belen, New Mexico. Proprietarul, un fost pușcaș marin care are probleme de sănătate, își controlează fiul foarte strict. -
20:25
Bucătărim împreună • Sez.20, Ep.16
Primăvara în acțiuneEchipa serbează primăvara cu rețete delicioase: cotlete de porc la grătar cu ardei iute și caise, cheesecake cu fructe de pădure și lămâie. Invitat: starul Broadway Daniel Breaker. -
21:10
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.7
Ospăț în stil italianMolly Yeh pregătește un ospăț în stil italian pentru toată familia: burgeri din chiftele, o salată aperitiv, ceapă crocantă prăjită cu parmezan, și înghețată spumoni la borcănele. -
21:32
Bucătăria de la fermă • Sez.7, Ep.8
Aniversarea de fierMolly Yeh își aniversează căsătoria cu o cină excelentă: friptură suculentă din mușchi de vită, cartofi cu sos la cuptor, tăiați în felii subțiri, și un tort cu mousse de marțipan. -
21:55
Turtă dulce de sărbători • Sez.2, Ep.1
Cel mai groznic Crăciun din istoriePaige Davis provoacă trei cofetari să-și folosească simțul umorului și să prepare cele mai bune creații ale lor din turtă-dulce, pregătind cel mai groaznic Crăciun din istorie. -
22:40
Cele mai bune rețete din oraș • Sez.1, Ep.1
Port St. LucieGuy Fieri îi invită pe Noah Cappe, Joe Sasto și Aarti Sequeira să guste bunătăți japoneze, jamaicane, cubaneze, grecești și americane în Florida. -
23:25
Bucătăreasă la fermă • Sez.18, Ep.1
Așa stau lucrurileRee Drummond, blogăriță premiată și fostă „fată de oraș", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la rețete încropite rapid până la mâncăruri pretențioase. -
23:47
Bucătăreasă la fermă • Sez.18, Ep.2
Nu se știe când ai nevoieRee Drummond, blogăriță premiată și fostă „fată de oraș", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la rețete încropite rapid până la mâncăruri pretențioase. -
00:10
Contra lui Bobby Flay • Sez.24, Ep.13
Rivalitate între frațiChefii Matt și Lisa Storch sunt frați. Acum au decis să-și aducă rivalitatea la un nou nivel, încercând să-l înfrunte pe Bobby Flay. Care dintre ei doi își va măsura forțele cu el? -
00:32
Contra lui Bobby Flay • Sez.25, Ep.1
Dragoste de varăChef Carla Hall încearcă să-l învingă în bucătărie pe prezentatorul TV Steve Higgins. Îi asistă Kathy Sidell și Vinson Petrillo. Cine se va măsura mai apoi cu Bobby Flay? -
00:55
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.42, Ep.2
Plăcintă de Ziua RecunoștințeiChefii primesc trei coșuri cu teme inspirate de Ziua Recunoștinței. Într-o rundă trebuie să prepare o rețetă cu carne de curcan, dar folosesc cârnați din carne de porc și praz. -
01:40
Copii mici, bucătari mari • Sez.6, Ep.13
Bețe în roateUn grup de chefi juniori fac rețete distractive, fixate pe țepușe. În prima rundă, pentru aceste frigărui-aperitiv trebuie să folosească și paste umplute. -
02:25
Maeștrii dulciurilor • Sez.1, Ep.4
Coșuri cu alcoolPatru chefi patseri trebuie să transforme băuturi de oameni mari în preparate perfecte de patiserie. În prima rundă, au ca ingrediente o bere specială și o delicatesă congelată. -
03:10
Contra lui Bobby Flay • Sez.18, Ep.1
Se încinge competițiaLaurent Zirotti și Eric Damidot, chefi din Franța, se înfruntă în arenă. Geoffrey Zakarian și Damaris Phillips decid cine are ce trebuie ca să poată lupta contra lui Bobby Flay. -
03:32
Contra lui Bobby Flay • Sez.18, Ep.2
Vrabie, vrăbioarăUn chef din Sonoma County și unul din New Jersey se întrec pentru dreptul de a înfrunta măreția. În calea lor stau gusturile lui Alex Guarnaschelli și Michael Voltaggio. -
03:55
Restaurante americane • Sez.28, Ep.4
Tot felul de rețete de sufletGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
04:17
Restaurante americane • Sez.28, Ep.5
Cu mult aluatGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
04:40
Chef Alex versus America • Sez.4, Ep.1
Alex și fructeleEric Adjepong invită trei specialiști în fructe talentați, din SUA. Ei o vor provoca pe Alex Guarnaschelli să facă cea mai bună rețetă cu fructe. -
05:25
Chef Alex versus America • Sez.4, Ep.2
Alex și deserturile congelateEric Adjepong provoacă trei specialiști cool s-o înfrunte pe Alex Guarnaschelli. Vor avea nevoie de o strategie ca s-o „congeleze" din prima rundă. -
06:10
Chef Alex versus America • Sez.4, Ep.3
Alex și New YorkulEric Adjepong invită trei concurenți din New Yorkul natal al lui Alex Guarnaschelli, ca să reprezinte gastronomia atât de diversă a orașului.
sâmbătă, 28 decembrie
-
07:00
Copii mici, bucătari mari • Sez.7, Ep.1
Ciudat și de speriatTinerii chefi trebuie să lucreze cu ingredientele ciudate găsite în coșuri. Cine va reuși să-i impresioneze pe jurații Martita Jara, Marcus Samuelsson și George Mendes? -
07:45
Academia Culinară • Sez.1, Ep.2
Elementar, dar genial: Poșat la perfecțiuneJenny Morris și Reza Mahammad deschid porțile Academiei Culinare, locul unde vor învăța șase chefi aspiranți cum să prepare un festin delicios. -
08:10
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.37, Ep.6
Meniu vânătorescConcurenții lucrează cu vânat în fiecare rundă și încep cu carne de porc mistreț, apoi tortul „Pădurea Neagră" devine un decor potrivit, în runda pentru deserturi. -
08:55
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.37, Ep.7
Sandvișuri senzaționaleChefii se pregătesc pentru o luptă a sandvișurilor care începe cu un munte de carne și niște cartofi colorați. Avem sandvișuri și la desert? Sigur că da! -
09:40
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.37, Ep.8
Cu pui de baltăChefii vor să impresioneze cu ideile lor: picioare de broască și sushi în formă de gogoși. Texturile dificile din coșul pentru desert pun în pericol rețetele perfecte a doi chefi. -
10:25
Sărbători în bucătărie • Sez.5, Ep.4
Sărbători în stil artisticDecorațiuni de sărbători gonflabile inspiră șase cofetari să pregătească chou a la crème. În proba principală, ei vrăjesc juriul cu prăjituri cu lichior de ouă, pictate manual. -
11:10
Sărbători în bucătărie • Sez.5, Ep.5
Lumină și inspirațieFestivalul Luminilor îi inspiră pe cei cinci cofetari rămași. Ei trebuie să facă rulouri tradiționale reinterpretate, împrospătându-le cu noi arome, precum cardamom sau ceai negru. -
11:55
Sărbători în bucătărie • Sez.5, Ep.6
Noi rețete clasice de familieCei patru cofetari rămași combină ingrediente banale într-o nouă versiune a unui desert clasic de sărbători și folosesc două ingrediente ale unei prăjituri pentru un nou desert. -
12:40
Sărbători în bucătărie • Sez.5, Ep.7
Daruri minunateCei trei cofetari rămași creează prăjituri decorate ca niște cadouri, din care apar surprize pe măsură ce sunt tăiate în felii. Cine va câștiga marele premiu în valoare de 25.000$? -
13:25
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.7, Ep.7
Filmul „Elful" împlinește 20 de aniPatru cofetari fac fursecuri care prezintă parcursul lui Buddy și scena lor preferată din filmul Warner Brothers de Crăciun, „Elful". -
14:10
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.7, Ep.8
Crăciun ca la țarăPatru cofetari creează două idei de Crăciun cu cowboy. Cei rămași în concurs fac borcane pentru fursecuri, în formă de ferme complet funcționale. -
14:55
Restaurante americane • Sez.34, Ep.6
Paste, cartofi și mâncători de peșteVanilla Ice îl duce pe Guy la localul lui ecuadorian preferat din West Palm Beach, în Florida. Apoi Guy ajunge în Minnesota, unde gustă paste făcute în casă și poutine. -
15:17
Restaurante americane • Sez.34, Ep.7
Picioare de porc, mojo și chow-chowGuy gustă fructe de mare și murături chow-chow în Palm Beach, Florida, apoi vizitează un local filipinez din Hawaii, ca să deguste picioare de porc pregătite într-o manieră aparte. -
15:40
Restaurante americane • Sez.34, Ep.8
Gusturi tropicaleGuy savurează enchiladas cu homar și rulouri cu pești de foc la un restaurant de pe malul apei, în Florida. Apoi se ghiftuiește cu sandviciuri vietnameze și pachețele de primăvară. -
16:02
Restaurante americane • Sez.34, Ep.9
Carne de să-ți lase gura apăÎn Houston, Texas, Guy vizitează un restaurant care servește sub același acoperiș rețete din toată lumea, între care burtă de porc în stil „latino" și coadă de vită ca în Caraibe. -
16:25
Contra lui Bobby Flay • Sez.28, Ep.7
Am sfeclit-oDamaris Phillips și Michael Symon, disperați să-l învingă pe amicul lor Bobby, speră că doi chefi din New York, Andrew Lukovsky și Airis Johnson, vor obține această victorie. -
16:47
Contra lui Bobby Flay • Sez.28, Ep.8
Nu pasa problema!Wolfgang Puck și Ted Allen au ales doi chefi talentați ca să-l provoace pe Bobby la întrecere. În prima rundă, ei trebuie să prepare o rețetă gustoasă, cu ciuperci champignon. -
17:10
Misiune imposibilă: Cina • Sez.10, Ep.4
Amatorii de senzații tariRobert Irvine vine în celebrul parc de distracții Cedar Point din Sandusky, Ohio, ca să prepare cina pentru 150 de superfani care sărbătoresc a 150-a aniversare a parcului. -
18:00
Chef Alex versus America • Sez.1, Ep.5
Alex și tăiețeiiTrei specialiști în tăieței din New York, California și New Jersey intră în arenă. Vor reuși s-o elimine din competiție pe chef Alex Guarnaschelli? -
18:50
Cel mai bun cofetar din America • Sez.4, Ep.8
PacificulÎn finală, cofetarii trebuie să pregătească o prăjitură-tsunami, cu lămâi și avocado. În plus, trebuie să creeze un desert cu temă hawaiiană, înalt de peste o jumătate de metru. -
19:40
Contra lui Bobby Flay: De sărbători • Sez.2, Ep.7
De sărbători: GlazurăSunny Anderson răspândește bucuria sărbătorilor cu zahăr, mirodenii și drăgălășenie. Chefii îl provoacă pe Bobby Flay la suprema competiție festivă. -
20:25
Concursuri culinare surpriză • Sez.3, Ep.9
Pui ce pui...Eddie Jackson o surprinde pe Bria George, bucătăreasă amatoare, care intră într-un concurs cu carne de pui, contra celebrei Chef Antonia Lofaso. -
20:48
Concursuri culinare surpriză • Sez.3, Ep.10
Pe locuri, fiți gata, halibut!Jen McNabb, bucătăreasă amatoare, are o mare surpriză: Eddie Jackson o invită să gătească halibut și să concureze cu celebrul Chef Rocco DiSpirito. -
21:10
Ingrediente misterioase, rețete delicioase • Sez.58, Ep.6
Bătălie în stil italian: FinalaCei patru chefi câștigători revin în finală. Fiecare își reprezintă regiunea și se luptă să ia acasă marele premiu de 25.000$. -
21:55
Harry Potter: Vrăjitorii din bucătărie • Sez.1, Ep.4
Pădurea interzisăInspirați de legendara Pădure Interzisă, gazdele James și Oliver Phelps pun echipele să facă o piesă de aproape un metru care sfidează gravitația. -
22:40
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.7, Ep.7
Filmul „Elful" împlinește 20 de aniPatru cofetari fac fursecuri care prezintă parcursul lui Buddy și scena lor preferată din filmul Warner Brothers de Crăciun, „Elful". -
23:25
Competiția fursecurilor de Crăciun • Sez.7, Ep.8
Crăciun ca la țarăPatru cofetari creează două idei de Crăciun cu cowboy. Cei rămași în concurs fac borcane pentru fursecuri, în formă de ferme complet funcționale. -
00:10
Resturi de mâncare și rețete bestiale • Sez.1, Ep.1
Poveste despre două frigidereOmayra Dakis, proprietara unui food truck, și chef Dominque Crisp transformă resturi de mâncare în tacos și ramen, apoi gătesc pentru Antonia Lofaso și Jake Smollett. -
00:55
Gătim la fermă • Sez.7, Ep.1
Clipe dulciNancy e ocupată în bucătărie, căci face dulciuri pentru nepoții ei. Bunica le prepară un soi local de mere caramelizate, apoi ruladă de fructe cu pere și prune. -
01:17
Gătim la fermă • Sez.7, Ep.2
Mămica motoarelorNancy prepară un prânz pentru raliul de motociclete caritabil organizat de sanatoriul local: sandvișuri cu carne de porc și chipsuri de cartofi dulci cu ierburi aromate. -
01:40
Copii mici, bucătari mari • Sez.7, Ep.1
Ciudat și de speriatTinerii chefi trebuie să lucreze cu ingredientele ciudate găsite în coșuri. Cine va reuși să-i impresioneze pe jurații Martita Jara, Marcus Samuelsson și George Mendes? -
02:25
Restaurante americane • Sez.28, Ep.9
Fructe de mare și picanteriiGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
02:47
Restaurante americane • Sez.28, Ep.11
Rețete la grătar și arome sudisteGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
03:10
Restaurante americane • Sez.28, Ep.12
Coasta de Est și Coasta de VestGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
03:32
Restaurante americane • Sez.28, Ep.14
Joaca de-a puiulGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
03:55
Restaurante americane • Sez.28, Ep.16
Fuziune de aromeGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
04:17
Restaurante americane • Sez.28, Ep.17
Tradiții delicioaseGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
04:40
Restaurante americane • Sez.28, Ep.18
Arome din Orientul ÎndepărtatGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
05:02
Restaurante americane • Sez.28, Ep.19
Călătorie culinarăGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
05:25
Restaurante americane • Sez.29, Ep.2
Sandvișuri și rețete sudisteGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
05:47
Restaurante americane • Sez.29, Ep.3
Covrigei, porc și paellaGuy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici și ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani. -
06:10
Gătim la fermă • Sez.7, Ep.1
Clipe dulciNancy e ocupată în bucătărie, căci face dulciuri pentru nepoții ei. Bunica le prepară un soi local de mere caramelizate, apoi ruladă de fructe cu pere și prune. -
06:35
Gătim la fermă • Sez.7, Ep.2
Mămica motoarelorNancy prepară un prânz pentru raliul de motociclete caritabil organizat de sanatoriul local: sandvișuri cu carne de porc și chipsuri de cartofi dulci cu ierburi aromate.
Cele mai populare