duminică, 16 noiembrie
-
07:20 La piață cu Antonio PassarelliScopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.
-
07:50 De la fermă în farfurie cu PepaPepa face o vizită la ferma aflată în Vlkoš. Ferma înființată în 2013 s-a specializat în creșterea ecologică a melcilor comestibili și în producția de carne de melc, caviar de melc și salivă de melc. Pepa se întâlnește cu conducătorul fermei, care prezintă procesul creșterii melcilor comestibili. Apoi Pepa se inspiră din cartea de bucate a „matroanei” gastronomiei cehe din secolul 19, Magdalena, pentru a prepara o mâncare nemaipomenit de gustoasă.
-
08:20 Lumea lui ChuckÎn frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.
-
08:50 Tom Kerridge: SpaniaMaestrul bucătar Tom Kerridge se află în nordul Spaniei pentru a descoperi secretele hamsiilor din Santona și secretele fasolei albe din Leon, înainte de a găti diferite feluri de mâncare pentru a celebra aceste ingrediente.
-
09:20 Marea confruntare a ciocolateiÎn această finală epică a sezonului, cofetarii amatori se confruntă cu cea mai solicitantă probă din întreaga competiție - crearea unei vitrine dulci, delicioase și senzaționale. Un cofetar va câștiga marele premiu de 50.000 de dolari și titlul de campion al emisiunii Marea confruntare a ciocolatei.
-
10:20 Marcus Wareing: ProvenţaMaestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal.
-
10:55 Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţiiMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
11:25 Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţiiMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
11:55 De la fermă în farfurie, cu Marketa HrubesovaMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
12:25 De la fermă în farfurie cu PepaPepa face o vizită la ferma aflată în Vlkoš. Ferma înființată în 2013 s-a specializat în creșterea ecologică a melcilor comestibili și în producția de carne de melc, caviar de melc și salivă de melc. Pepa se întâlnește cu conducătorul fermei, care prezintă procesul creșterii melcilor comestibili. Apoi Pepa se inspiră din cartea de bucate a „matroanei” gastronomiei cehe din secolul 19, Magdalena, pentru a prepara o mâncare nemaipomenit de gustoasă.
-
12:55 Tom Kerridge: SpaniaMaestrul bucătar Tom Kerridge se află în nordul Spaniei pentru a descoperi secretele hamsiilor din Santona și secretele fasolei albe din Leon, înainte de a găti diferite feluri de mâncare pentru a celebra aceste ingrediente.
-
13:25 Carlton McCoy: Viaţă de nomadDe la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
14:20 Hairy Bikers: În vestul Regatului UnitMotocicliştii ajung pe insula Bute, un loc de unde au amintiri speciale. Ei află cum se adaptează localnicii la noile vremuri fără a renunţa la tradiţii.
-
15:30 Marea confruntare a ciocolateiÎn această finală epică a sezonului, cofetarii amatori se confruntă cu cea mai solicitantă probă din întreaga competiție - crearea unei vitrine dulci, delicioase și senzaționale. Un cofetar va câștiga marele premiu de 50.000 de dolari și titlul de campion al emisiunii Marea confruntare a ciocolatei.
-
16:25 Marcus Wareing: ProvenţaMaestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal.
-
17:00 Lumea lui ChuckÎn frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.
-
17:30 Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţiiMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
18:00 Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţiiMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
18:30 De la fermă în farfurie, cu Marketa HrubesovaMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
19:00 Tom Kerridge: SpaniaMaestrul bucătar Tom Kerridge se află în nordul Spaniei pentru a descoperi secretele hamsiilor din Santona și secretele fasolei albe din Leon, înainte de a găti diferite feluri de mâncare pentru a celebra aceste ingrediente.
-
19:30 Carlton McCoy: Viaţă de nomadDe la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
20:20 Hairy Bikers: În vestul Regatului UnitMotocicliştii ajung pe insula Bute, un loc de unde au amintiri speciale. Ei află cum se adaptează localnicii la noile vremuri fără a renunţa la tradiţii.
-
21:30 Marea confruntare a ciocolateiÎn această finală epică a sezonului, cofetarii amatori se confruntă cu cea mai solicitantă probă din întreaga competiție - crearea unei vitrine dulci, delicioase și senzaționale. Un cofetar va câștiga marele premiu de 50.000 de dolari și titlul de campion al emisiunii Marea confruntare a ciocolatei.
-
22:25 Marcus Wareing: ProvenţaMaestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal.
-
23:00 Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţiiMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
23:30 Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţiiMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
00:00 De la fermă în farfurie, cu Marketa HrubesovaMaestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă.
-
00:30 Carlton McCoy: Viaţă de nomadDe la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
01:25 Hairy Bikers: În vestul Regatului UnitMotocicliştii ajung pe insula Bute, un loc de unde au amintiri speciale. Ei află cum se adaptează localnicii la noile vremuri fără a renunţa la tradiţii.
-
02:35 Lumea lui ChuckÎn frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.
-
03:00 De la fermă în farfurie cu PepaPepa face o vizită la ferma aflată în Vlkoš. Ferma înființată în 2013 s-a specializat în creșterea ecologică a melcilor comestibili și în producția de carne de melc, caviar de melc și salivă de melc. Pepa se întâlnește cu conducătorul fermei, care prezintă procesul creșterii melcilor comestibili. Apoi Pepa se inspiră din cartea de bucate a „matroanei” gastronomiei cehe din secolul 19, Magdalena, pentru a prepara o mâncare nemaipomenit de gustoasă.
-
03:30 Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio PassarelliIdea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici. Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria românească. Oaspeții emisiunii sunt bunicile, care păstrează și în ziua de azi tradițiile și chiar consideră a fi o misiune pentru ele de a da mai departe cunoștințele pe care și ele au învățat de la bunica sau străbunica.
-
04:00 La piață cu Antonio PassarelliScopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.
-
04:30 Marketa la piaţăScopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.
-
05:00 Delicatesele simple ale lui JiříTânărul bucătar ceh Jiří Halamka ne arată cât de ușor este să prepari o cină delicioasă din ingrediente simple. Nu ai nevoie de ingrediente speciale de la frigider sau din cămară: poți introduce puțină eleganță în viața de zi cu zi folosind carne, legume și fructe complet obișnuite.
-
05:30 Delicatesele simple ale lui JiříTânărul bucătar ceh Jiří Halamka ne arată cât de ușor este să prepari o cină delicioasă din ingrediente simple. Nu ai nevoie de ingrediente speciale de la frigider sau din cămară: poți introduce puțină eleganță în viața de zi cu zi folosind carne, legume și fructe complet obișnuite.
-
06:00 Deserturile NadiyeiCoacerea a fost mereu prima dragoste adevărată a Nadiyei Hussain, iar acum, când bucuria coacerii este descoperită de tot mai multă lume, ea ne împărtășește rețetele preferate și poveștile ei legate de coacere, aducând garantat zâmbetul pe fața telespectatorilor. Subiectele vor fi vaste: de la prăjiturile festive perfecte și cel mai grozav brownie de ciocolată până la surprinzătoarele gogoși cu pui și cupcakes moi cu căpșuni, dar vom face cunoștință și cu unii dintre cei mai interesanți brutari și cofetari din Marea Britanie.
-
06:35 Delicatesele malaeze ale lui JustineDescoperiţi bogata cultură culinară a Malaeziei alături de Justine, care începe aventura în pieţele aglomerate din Penang, unde îi este ghid Pearly Kee. Apoi ea descoperă bogata istorie a Sarawakului şi ne oferă bucate malaeziene gătite în stilul ei.
luni, 17 noiembrie
-
07:05 Campionatul deserturilor: CanadaÎn serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor.
-
08:00 Jamie Oliver: AnotimpuriJamie face turul anotimpurilor şi pune în valoare ingrediente splendide, arătându-ne ce putem face cu ele în funcţie de sezon.
-
09:00 Aventurile lui James Martin în Marea Britanie"Inspirat de aventurile sale în Franța, maestrul bucătar James Martin își continuă circuitul gastronomic, următoarea stație a acestuia fiind Statele Unite ale Americii. În timp ce trece în revistă cele mai captivante, surprinzătoare, diverse și minunate bucate care întrec orice imaginație, James încearcă să pătrundă în adâncul spiritului țării. În acest serial, James evocă paleta surprinzătoare și seducătoare a culturii culinare americane, în timp ce prepară versiunile proprii ale mâncărurilor clasice – mai întâi pe drum, apoi acasă, în bucătăria sa din Anglia."
-
10:00 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
11:15 Campionatul deserturilor - AustraliaÎn serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”.
-
12:30 Regina ciocolateiKirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!
-
13:00 Deserturile NadiyeiCoacerea a fost mereu prima dragoste adevărată a Nadiyei Hussain, iar acum, când bucuria coacerii este descoperită de tot mai multă lume, ea ne împărtășește rețetele preferate și poveștile ei legate de coacere, aducând garantat zâmbetul pe fața telespectatorilor. Subiectele vor fi vaste: de la prăjiturile festive perfecte și cel mai grozav brownie de ciocolată până la surprinzătoarele gogoși cu pui și cupcakes moi cu căpșuni, dar vom face cunoștință și cu unii dintre cei mai interesanți brutari și cofetari din Marea Britanie.
-
13:35 Jamie Oliver: AnotimpuriJamie face turul anotimpurilor şi pune în valoare ingrediente splendide, arătându-ne ce putem face cu ele în funcţie de sezon.
-
14:35 Prue Leith: Bucătăria mea din CotswoldPrue găteşte mai multe preparate ideale pentru musafiri, înainte să i se alăture Alison Hammond pentru a pregăti un desert. Încercând să arate cât este de polivalent pepenele, Prue face două preparate cu el. Pentru a face preparate simple şi delicioase pentru petreceri, Prue foloseşte un ingredient cumpărat. John, soţul lui Prue, merge la o fermă ca să vadă cum sunt dresaţi câinii care păzesc oile. Şi prietenii lor ne spun cum afumă somonul folosind metode clasice.
-
15:35 Campionatul deserturilor: CanadaÎn serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor.
-
16:30 Delicatesele malaeze ale lui JustineDescoperiţi bogata cultură culinară a Malaeziei alături de Justine, care începe aventura în pieţele aglomerate din Penang, unde îi este ghid Pearly Kee. Apoi ea descoperă bogata istorie a Sarawakului şi ne oferă bucate malaeziene gătite în stilul ei.
-
17:00 Aventurile lui James Martin în Marea Britanie"Inspirat de aventurile sale în Franța, maestrul bucătar James Martin își continuă circuitul gastronomic, următoarea stație a acestuia fiind Statele Unite ale Americii. În timp ce trece în revistă cele mai captivante, surprinzătoare, diverse și minunate bucate care întrec orice imaginație, James încearcă să pătrundă în adâncul spiritului țării. În acest serial, James evocă paleta surprinzătoare și seducătoare a culturii culinare americane, în timp ce prepară versiunile proprii ale mâncărurilor clasice – mai întâi pe drum, apoi acasă, în bucătăria sa din Anglia."
-
18:00 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
19:15 Campionatul deserturilor - AustraliaÎn serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”.
-
20:30 Regina ciocolateiKirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!
-
21:00 Deserturile NadiyeiCoacerea a fost mereu prima dragoste adevărată a Nadiyei Hussain, iar acum, când bucuria coacerii este descoperită de tot mai multă lume, ea ne împărtășește rețetele preferate și poveștile ei legate de coacere, aducând garantat zâmbetul pe fața telespectatorilor. Subiectele vor fi vaste: de la prăjiturile festive perfecte și cel mai grozav brownie de ciocolată până la surprinzătoarele gogoși cu pui și cupcakes moi cu căpșuni, dar vom face cunoștință și cu unii dintre cei mai interesanți brutari și cofetari din Marea Britanie.
-
21:35 Campionatul deserturilor: CanadaÎn serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor.
-
22:30 Prue Leith: Bucătăria mea din CotswoldPrue găteşte mai multe preparate ideale pentru musafiri, înainte să i se alăture Alison Hammond pentru a pregăti un desert. Încercând să arate cât este de polivalent pepenele, Prue face două preparate cu el. Pentru a face preparate simple şi delicioase pentru petreceri, Prue foloseşte un ingredient cumpărat. John, soţul lui Prue, merge la o fermă ca să vadă cum sunt dresaţi câinii care păzesc oile. Şi prietenii lor ne spun cum afumă somonul folosind metode clasice.
-
23:30 Jamie Oliver: AnotimpuriJamie face turul anotimpurilor şi pune în valoare ingrediente splendide, arătându-ne ce putem face cu ele în funcţie de sezon.
-
00:30 Donal găteşte în timp realDonal Skehan se reîntoarce în bucătărie pentru a crea reţete pentru oamenii ocupaţi. Fără marinade, fără cuptor, fără prostii, reţete rapide în care bucătăria lucrează pentru voi. Gândiţi-vă la reţete îndrăgite de toată familia, sosuri pregătite simultan cu pastele, pui fript cât faceţi salata, legume făcute la cuptorul cu microunde, trucuri pentru friteuza cu aer şi magie pe aragaz. În fiecare episod, Donal ne prezintă patru reţete, toate având la bază mottoul lui.
-
01:00 Aventurile lui James Martin în Marea Britanie"Inspirat de aventurile sale în Franța, maestrul bucătar James Martin își continuă circuitul gastronomic, următoarea stație a acestuia fiind Statele Unite ale Americii. În timp ce trece în revistă cele mai captivante, surprinzătoare, diverse și minunate bucate care întrec orice imaginație, James încearcă să pătrundă în adâncul spiritului țării. În acest serial, James evocă paleta surprinzătoare și seducătoare a culturii culinare americane, în timp ce prepară versiunile proprii ale mâncărurilor clasice – mai întâi pe drum, apoi acasă, în bucătăria sa din Anglia."
-
02:00 Prue Leith: Bucătăria mea din CotswoldPrue găteşte mai multe preparate ideale pentru musafiri, înainte să i se alăture Alison Hammond pentru a pregăti un desert. Încercând să arate cât este de polivalent pepenele, Prue face două preparate cu el. Pentru a face preparate simple şi delicioase pentru petreceri, Prue foloseşte un ingredient cumpărat. John, soţul lui Prue, merge la o fermă ca să vadă cum sunt dresaţi câinii care păzesc oile. Şi prietenii lor ne spun cum afumă somonul folosind metode clasice.
-
03:00 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
04:15 Campionatul deserturilor - AustraliaÎn serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”.
-
05:30 Regina ciocolateiKirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!
-
06:00 Deserturile NadiyeiCoacerea a fost mereu prima dragoste adevărată a Nadiyei Hussain, iar acum, când bucuria coacerii este descoperită de tot mai multă lume, ea ne împărtășește rețetele preferate și poveștile ei legate de coacere, aducând garantat zâmbetul pe fața telespectatorilor. Subiectele vor fi vaste: de la prăjiturile festive perfecte și cel mai grozav brownie de ciocolată până la surprinzătoarele gogoși cu pui și cupcakes moi cu căpșuni, dar vom face cunoștință și cu unii dintre cei mai interesanți brutari și cofetari din Marea Britanie.
-
06:35 Donal găteşte în timp realDonal Skehan se reîntoarce în bucătărie pentru a crea reţete pentru oamenii ocupaţi. Fără marinade, fără cuptor, fără prostii, reţete rapide în care bucătăria lucrează pentru voi. Gândiţi-vă la reţete îndrăgite de toată familia, sosuri pregătite simultan cu pastele, pui fript cât faceţi salata, legume făcute la cuptorul cu microunde, trucuri pentru friteuza cu aer şi magie pe aragaz. În fiecare episod, Donal ne prezintă patru reţete, toate având la bază mottoul lui.
Cele mai populare