duminică, 16 martie
-
07:00
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii • Sez.1
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
07:30
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova • Sez.1
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea. -
08:00
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela • Sez.1
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela este un serial TV care explorează esența bucătăriei românești, în care tradițiile rurale se împletesc cu influențele moderne pentru a oferi o experiență autentică. Mihaela Sava, cunoscută sub numele de Prăjiturela, ne conduce într-o călătorie gustativă incitantă, punând accent pe conceptul "Farm to Fork". -
08:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis • Sez.2, Ep.5
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni. -
09:00
Malta lui Ainsley • Sez.1
Exploraţi bogata cultură şi bucătăria acestui paradis insular alături de Ainsley Harriott. În cadrul aventurii pline de soare, râsete şi preparate incredibile, Ainsley caută ingrediente proaspete şi neobişnuite. Apoi pregăteşte bucate ce reflectă influenţele mediteraneene şi arabe din bucătăria malteză. Telespectatorii pot savura privelişti superbe şi pot afla reţete delicioase. -
10:00
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale • Sez.1
În această toamnă, renumitul maestru bucătar Raymond Blanc vă invită să descoperiţi incredibilele grădini regale din Regatul Unit. În cele zece episoade, apreciatul maestru bucătar Raymond Blanc vizitează cinci grădini regale britanice. Având acces la aceste spaţii captivante şi putând discuta cu personalul, Raymond Blanc duce telespectatorii în lumi culinare nemaivăzute. De la tunelurile cu meri din Highgrove până la grădinile cu iz de mare ale castelului Mey, seria promite să ofere un fascinant tur culinar, cu ingrediente variate, modalităţi noi de cultivare şi folosire şi numeroase mese. -
11:00
Delicatese franţuzeşti cu Justine • Sez.1
Porniţi într-o aventură culinară prin sudul Franţei alături de renumitul bucătar Justine Schofield. Faceţi cunoştinţă cu aromele intense ale bucătăriei franceze şi exploraţi canalele magice din Burgundia alături de Justine. De la oraşe istorice la producători artizanali, seria prezintă esenţa agriculturii locale, preparate deosebite şi restaurante fermecătoare. -
11:30
Hairy Bikers: În nordul Angliei • Sez.1
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare. -
12:30
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela • Sez.1
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela este un serial TV care explorează esența bucătăriei românești, în care tradițiile rurale se împletesc cu influențele moderne pentru a oferi o experiență autentică. Mihaela Sava, cunoscută sub numele de Prăjiturela, ne conduce într-o călătorie gustativă incitantă, punând accent pe conceptul "Farm to Fork". -
13:00
Doar pentru carnivori • Sez.3
Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi! -
13:30
Mary - Reţete de zi cu zi • Sez.2, Ep.9
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare. -
13:55
Mary Berry simplifică gătitul • Sez.1
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare? -
14:30
Tom Kerridge: Marea Britanie • Sez.1
Tom Kerridge pleacă la drum în clasicul lui restaurant mobil, căutând să descopere cum e produsă hrana din farfuriile noastre şi găteşte cu ingrediente britanice. -
15:00
Malta lui Ainsley • Sez.1
Exploraţi bogata cultură şi bucătăria acestui paradis insular alături de Ainsley Harriott. În cadrul aventurii pline de soare, râsete şi preparate incredibile, Ainsley caută ingrediente proaspete şi neobişnuite. Apoi pregăteşte bucate ce reflectă influenţele mediteraneene şi arabe din bucătăria malteză. Telespectatorii pot savura privelişti superbe şi pot afla reţete delicioase. -
16:00
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale • Sez.1
În această toamnă, renumitul maestru bucătar Raymond Blanc vă invită să descoperiţi incredibilele grădini regale din Regatul Unit. În cele zece episoade, apreciatul maestru bucătar Raymond Blanc vizitează cinci grădini regale britanice. Având acces la aceste spaţii captivante şi putând discuta cu personalul, Raymond Blanc duce telespectatorii în lumi culinare nemaivăzute. De la tunelurile cu meri din Highgrove până la grădinile cu iz de mare ale castelului Mey, seria promite să ofere un fascinant tur culinar, cu ingrediente variate, modalităţi noi de cultivare şi folosire şi numeroase mese. -
17:00
Delicatese franţuzeşti cu Justine • Sez.1
Porniţi într-o aventură culinară prin sudul Franţei alături de renumitul bucătar Justine Schofield. Faceţi cunoştinţă cu aromele intense ale bucătăriei franceze şi exploraţi canalele magice din Burgundia alături de Justine. De la oraşe istorice la producători artizanali, seria prezintă esenţa agriculturii locale, preparate deosebite şi restaurante fermecătoare. -
17:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis • Sez.2, Ep.6
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni. -
18:00
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii • Sez.1
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
18:30
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova • Sez.1
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea. -
19:00
Doar pentru carnivori • Sez.3
Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi! -
19:30
Mary - Reţete de zi cu zi • Sez.2
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare. -
19:55
Mary Berry simplifică gătitul • Sez.1
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare? -
20:30
Tom Kerridge: Marea Britanie • Sez.1
Tom Kerridge pleacă la drum în clasicul lui restaurant mobil, căutând să descopere cum e produsă hrana din farfuriile noastre şi găteşte cu ingrediente britanice. -
21:00
Hairy Bikers: În nordul Angliei • Sez.1
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare. -
22:00
Malta lui Ainsley • Sez.1
Exploraţi bogata cultură şi bucătăria acestui paradis insular alături de Ainsley Harriott. În cadrul aventurii pline de soare, râsete şi preparate incredibile, Ainsley caută ingrediente proaspete şi neobişnuite. Apoi pregăteşte bucate ce reflectă influenţele mediteraneene şi arabe din bucătăria malteză. Telespectatorii pot savura privelişti superbe şi pot afla reţete delicioase. -
23:00
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale • Sez.1
În această toamnă, renumitul maestru bucătar Raymond Blanc vă invită să descoperiţi incredibilele grădini regale din Regatul Unit. În cele zece episoade, apreciatul maestru bucătar Raymond Blanc vizitează cinci grădini regale britanice. Având acces la aceste spaţii captivante şi putând discuta cu personalul, Raymond Blanc duce telespectatorii în lumi culinare nemaivăzute. De la tunelurile cu meri din Highgrove până la grădinile cu iz de mare ale castelului Mey, seria promite să ofere un fascinant tur culinar, cu ingrediente variate, modalităţi noi de cultivare şi folosire şi numeroase mese. -
00:00
Delicatese franţuzeşti cu Justine • Sez.1
Porniţi într-o aventură culinară prin sudul Franţei alături de renumitul bucătar Justine Schofield. Faceţi cunoştinţă cu aromele intense ale bucătăriei franceze şi exploraţi canalele magice din Burgundia alături de Justine. De la oraşe istorice la producători artizanali, seria prezintă esenţa agriculturii locale, preparate deosebite şi restaurante fermecătoare. -
00:30
Mary Berry simplifică gătitul • Sez.1
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare? -
01:05
Tom Kerridge: Marea Britanie • Sez.1
Tom Kerridge pleacă la drum în clasicul lui restaurant mobil, căutând să descopere cum e produsă hrana din farfuriile noastre şi găteşte cu ingrediente britanice. -
01:30
Doar pentru carnivori • Sez.3
Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi! -
02:05
Mary - Reţete de zi cu zi • Sez.2
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare. -
02:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis • Sez.2, Ep.6
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni. -
03:00
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela • Sez.1
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela este un serial TV care explorează esența bucătăriei românești, în care tradițiile rurale se împletesc cu influențele moderne pentru a oferi o experiență autentică. Mihaela Sava, cunoscută sub numele de Prăjiturela, ne conduce într-o călătorie gustativă incitantă, punând accent pe conceptul "Farm to Fork". -
03:30
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii • Sez.1
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
04:00
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova • Sez.1
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea. -
04:30
Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza • Sez.1
În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse. Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oameni dragi cu care au petrecut de-a lungul anilor. Veţi porni într-o călătorie culinară pe meleaguri de neuitat care vă vor dezvălui esenţa lucrurilor bune şi modul cum puteţi atinge FERICIREA. -
05:00
Antonio și Michael în bucătărie • Sez.1, Ep.9
Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele. Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și diversitatea bucatelor care pot fi inspirate din aceleași surse de amintiri. Antonio este întruchiparea conservatismului, luptând neobosit pentru prezentarea cât mai autentică a rețetelor aduse de acasă, din Sicilia. Michael, după anii petrecuți în Belgia, Italia, Olanda și Elveția și inspirat de aceleași tradiții, își bazează arta culinară pe principiul modern fine dining. -
05:30
Antonio și Michael în bucătărie • Sez.1
Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele. Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și diversitatea bucatelor care pot fi inspirate din aceleași surse de amintiri. Antonio este întruchiparea conservatismului, luptând neobosit pentru prezentarea cât mai autentică a rețetelor aduse de acasă, din Sicilia. Michael, după anii petrecuți în Belgia, Italia, Olanda și Elveția și inspirat de aceleași tradiții, își bazează arta culinară pe principiul modern fine dining. -
06:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
06:30
Campionatul deserturilor • Sez.4
Noii juraţi şi noile gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi fără milă. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător.
luni, 17 martie
-
07:45
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
09:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
10:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.3
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
11:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
11:30
Lumea lui Chuck • Sez.1, Ep.3
În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş! Alăturaţi-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzaţii! El porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei. Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură. -
11:55
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
12:30
Campionatul deserturilor: Suedia • Sez.5
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
13:30
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:45
Campionatul deserturilor • Sez.4
Noii juraţi şi noile gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi fără milă. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător. -
15:55
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
17:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
18:00
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă • Sez.1
De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu prietenii sau familia, sau despre bucatele populare servite în baruri. -
19:00
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1, Ep.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
19:35
Delicatese tropicale cu Justine • Sez.1
Justine Schofield se îndreaptă către fabuloasa Noua Caledonie pentru a descoperi minunile gastronomice, plajele tropicale și frumusețile naturale uluitoare ale acestei țări. Desigur, pe parcursul călătoriei sale va găsi timp și pentru a prepara câteva delicatese locale inspirate din influențele tropicale și franțuzești care conferă caracterul special al acestei țări. -
20:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.4
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
21:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
21:30
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
22:30
Campionatul deserturilor - Australia • Sez.4
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
23:45
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
01:00
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1, Ep.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
01:35
Delicatese tropicale cu Justine • Sez.1
Justine Schofield se îndreaptă către fabuloasa Noua Caledonie pentru a descoperi minunile gastronomice, plajele tropicale și frumusețile naturale uluitoare ale acestei țări. Desigur, pe parcursul călătoriei sale va găsi timp și pentru a prepara câteva delicatese locale inspirate din influențele tropicale și franțuzești care conferă caracterul special al acestei țări. -
02:00
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
03:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
04:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.4
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
05:00
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă • Sez.1
De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu prietenii sau familia, sau despre bucatele populare servite în baruri. -
06:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
06:30
Campionatul deserturilor - Australia • Sez.4
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”.
Cele mai populare