vineri, 3 mai
-
07:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
08:00
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
08:30
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
09:00
Mary Berry: Am gătit pentru voi
De la Edinburgh la Jurassic Coast, de la pescuitul scoicilor până la mâncarea stradală, Mary Berry este încântată să pornească într-o nouă aventură pentru a ne arăta bucuria preparării și împărtășirii bucatelor. Serialul o însoțește pe Mary în călătoria ei spre locurile cele mai apropiate inimii ei: ne împărtășește amintiri din trecut și se îmbogățește cu altele noi, inspirându-i și încântându-i pe cei pe care îi întâlnește cu rețete grozave, necunoscute până acum. -
09:35
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare. -
10:00
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
11:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
12:00
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
13:00
Să Gătim Sănătos Cu Pepe
Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos! -
13:30
Paradisul ciocolatei
Sculptorul în ciocolată David Pallàs ne învață să pregătim adevărate capodopere din ciocolată de care nu te mai poți sătura. Pe parcursul celor 22 de episoade din acest serial David ne prepară o cremă Chiboust cu ciocolată ornamentată cu banană, un vas de flori din ciocolată cu „plante” sau un nachos cu ciocolată ori o statuie spectaculoasă realizată din corali de ciocolată și împodobită cu fructe. -
14:00
Gino: Secretele Sudului Italiei
Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. -
14:30
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
15:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
16:00
Paradisul ciocolatei
Sculptorul în ciocolată David Pallàs ne învață să pregătim adevărate capodopere din ciocolată de care nu te mai poți sătura. Pe parcursul celor 22 de episoade din acest serial David ne prepară o cremă Chiboust cu ciocolată ornamentată cu banană, un vas de flori din ciocolată cu „plante” sau un nachos cu ciocolată ori o statuie spectaculoasă realizată din corali de ciocolată și împodobită cu fructe. -
16:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
17:00
Marketa la piaţă
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
17:30
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
18:00
Să Gătim Sănătos Cu Pepe
Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos! -
18:30
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
19:30
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
20:30
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
21:30
Paradisul ciocolatei
Sculptorul în ciocolată David Pallàs ne învață să pregătim adevărate capodopere din ciocolată de care nu te mai poți sătura. Pe parcursul celor 22 de episoade din acest serial David ne prepară o cremă Chiboust cu ciocolată ornamentată cu banană, un vas de flori din ciocolată cu „plante” sau un nachos cu ciocolată ori o statuie spectaculoasă realizată din corali de ciocolată și împodobită cu fructe. -
22:00
Gino: Secretele Sudului Italiei
Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. -
22:30
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
23:00
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
23:30
Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici. Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria românească. Oaspeții emisiunii sunt bunicile, care păstrează și în ziua de azi tradițiile și chiar consideră a fi o misiune pentru ele de a da mai departe cunoștințele pe care și ele au învățat de la bunica sau străbunica. -
00:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
01:00
Mary Berry: Am gătit pentru voi
De la Edinburgh la Jurassic Coast, de la pescuitul scoicilor până la mâncarea stradală, Mary Berry este încântată să pornească într-o nouă aventură pentru a ne arăta bucuria preparării și împărtășirii bucatelor. Serialul o însoțește pe Mary în călătoria ei spre locurile cele mai apropiate inimii ei: ne împărtășește amintiri din trecut și se îmbogățește cu altele noi, inspirându-i și încântându-i pe cei pe care îi întâlnește cu rețete grozave, necunoscute până acum. -
01:35
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare. -
02:00
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
02:30
Marketa la piaţă
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
03:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
04:00
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
05:00
Să Gătim Sănătos Cu Pepe
Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos! -
05:30
Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici. Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria românească. Oaspeții emisiunii sunt bunicile, care păstrează și în ziua de azi tradițiile și chiar consideră a fi o misiune pentru ele de a da mai departe cunoștințele pe care și ele au învățat de la bunica sau străbunica. -
06:00
Bucuria de a găti
Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriilor și pentru a trăi noi și plăcute experiențe gastronomice. Emisiunea este un adevărat curs de măiestrie în delicatese, de la rețete retro de mult uitate și mâncăruri clasice pentru suflet, prin idei pentru cină până la fursecuri sărate și bunătăți preferate internaționale.Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.
Cele mai populare