duminică, 5 mai
-
07:00
Pe gustul lui Margó Bódi
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
07:30
În jurul lumii cu chef Gabriel
Putem călători chiar și în bucătărie, așezându-ne la masă: Chef Gabriel Kocák ne poartă în locuri exotice fără să trebuiască să ne părăsim locuința. Meniul său îmbină perfect bucătăria Europei Centrale, mediteraneene, arabe și asiatice – haideți să zburăm, purtați de arome, să vedem lumea cu ajutorul condimentelor! -
08:00
Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli
În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. -
08:30
Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. -
09:00
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
10:15
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
11:30
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană. -
12:00
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
12:30
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai deosebite din lume. -
13:30
La drum cu Gordon, Gino şi Fred
Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands. -
14:30
Pur şi simplu Raymond
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. -
15:00
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
16:00
Bucătărie în aer liber
Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor. -
16:30
Călătorii culinare
Rapid, practic și gustos: Kocák Gabo ne arată câte idei și posibilități oferă ingredientele tradiționale și cum se potrivesc condimentele exotice sau unele metode de preparare inteligente și neîncercate până acum cu cele obișnuite. Să încingem tigaia și să amestecăm aromele: azi meniul de prânz ne aduce lumea întreagă! -
17:00
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană. -
17:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
18:00
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
19:15
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
20:30
Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. -
21:00
La drum cu Gordon, Gino şi Fred
Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands. -
22:00
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai deosebite din lume. -
23:00
Curs de gătit superior cu Gordon
Gordon Ramsay găteşte în bucătării profesioniste de peste 25 ani. A fost instruit de cei mai buni bucătari din întreaga lume şi la rândul lui, i-a instruit pe câţiva dintre cei mai buni. În această nouă serie, el înlătură complexitatea şi dificultatea artei culinare şi ne învaţă cum să preparăm mâncăruri fabuloase cu uşurinţă. -
00:00
Pe gustul lui Margó Bódi
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
00:30
Pur şi simplu Raymond
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. -
01:00
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
02:00
Călătorii culinare
Rapid, practic și gustos: Kocák Gabo ne arată câte idei și posibilități oferă ingredientele tradiționale și cum se potrivesc condimentele exotice sau unele metode de preparare inteligente și neîncercate până acum cu cele obișnuite. Să încingem tigaia și să amestecăm aromele: azi meniul de prânz ne aduce lumea întreagă! -
02:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
03:00
Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli
În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. -
03:30
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai deosebite din lume. -
04:30
Curs de gătit superior cu Gordon
Gordon Ramsay găteşte în bucătării profesioniste de peste 25 ani. A fost instruit de cei mai buni bucătari din întreaga lume şi la rândul lui, i-a instruit pe câţiva dintre cei mai buni. În această nouă serie, el înlătură complexitatea şi dificultatea artei culinare şi ne învaţă cum să preparăm mâncăruri fabuloase cu uşurinţă. -
05:30
Pur şi simplu Raymond
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. -
06:00
Gino: Secretele Sudului Italiei
Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. -
06:30
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei.
Cele mai populare